"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nereden başlamam gerekiyor ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eletan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eletan

Kayıtlı Üye
Bütün gizlimabet ailesine iyi günler, arkadaşlar görüyorum da herkes psişik olarak bir şeyler başarıyor devamını getiriyor. Fakat sorun bende, ben yapmaya çalıştığım zaman hiçbir psişik deneyimi olumlu olarak bitiremiyor hep başarısızlık ve pişmanlık. Üstelik burçlardan balığın psişik yeteneklerinin fazla olduğunu duymuştum ve bende bir balık burcuyum ama hiçbir belirti yok psişik güçler ile alakalı. Artık eski inancımı kaybetmek üzereyim, Allah'a sürekli içten dua ediyorum ve herşeyin gelişmesini bekliyorum ve bende çabalıyorum ama ne bir gelişme ne de bir isteğimin kabul olduğunu gördüm. Ama hep sanki bir yerden başlamam gerektiği aklıma geliyor ama nereden başlayacağımı bilmiyorum :( Sizce ne yapmalıyım sayın arkadaşlar ? yardımlarınızı bekliyorum.

Bende bundan yakınıyorum ancak inşallah kendime bir konu bulabilirim.

Geniş bir alanda çalışmak ve başarmak istiyorsunuz. Öncelikle ilgi duyduğunuz ya da yeteneğinizin olduğunu düşündüğünüz alanları belirlediniz mi? Ne kadar zamandır psişik yetenekler konusunda çalışıyorsunuz bilmiyorum ama zamandan da önce bence en önemlisi belirli bir hedefe yönelmek.

İkinci husus araştırmak, okumak, çalışmak. Uzun seneler boyunca çalışıp çok az yol katedebilen insanlar var. Sabır ve azim her alanda olduğu gibi bu alanda da başarının en önemli belirleyicileri.

Bunları yazdıktan sonra size uygulamada yardımcı olacak bir etkinlik. Her gün mutlaka ve mutlaka nefes egzersizi yapın. Forumda bununla ilgili bir çok konu var. Nefes egzersizlerini düzenli yaparsanız eğer, zihniniz disiplin altına girecektir. Bunu yaparken okumaya araştırmaya devam edin ve olmuyor diye kendinizi şartlamayın. Rahat olmaya çalışın. Ve yine yöneldiğiniz alanın bazı gereklilikleri olacaktır, yani yapmanız gereken egzersizler ya da uymanız gereken kurallar, bunlar çerçevesinde hayatınızı düzenleyin.

Yolunuz açık olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri