"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nefes Alamıyorum..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 15237
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 15237

Sevdiğim bir kişiden ayrı kaldığım zaman ( Anne , Baba vs.vs ) gibi

Bir anda içim'e bir huzursuzluk şöküyor nefesim daralıyor ve gözlerim yaşarıyor

bunun nedeni nedir ?

Bilincinizle direk alakalı yaşadığınız,ya da çocukluğunuza inildiğin de ortaya çıkabilir geçmişinizde yaşıdığınız bir olay sizi hassaslaştırmış olması da mümkün.

Bu arada bu konu doğa üstü olaylardan biraz uzak :)

İyi forumlar..

Bendede oluyor sık sık nefes alamıyorum... Tamamen geçmişte yaşanan psikolojik bir durum bence... :)

bunun nedeni nedir ?

Bu kaybetme korkusuna benziyor eger dikkat etmezsen panickattaga dönüsebilir.ondan sonrada depresiona.Kendini devamli telkin edip bol bol dua oku,Allah yardimcin olsun.

Bende bazen deliriyorum sabah kalkıyorum ve etrafımda kimseyi görmezsem kalbim kat kat hızlı atıyor ta ki onları görene kadar sevdiğimden kaynaklandığını düşünüyorum . Eminim ki sizinki de öyledir sevgi ve alışkanlık hem çok güzel hemde bir o kadar zor olgular..

Geçmiş olsun. Ayrılık duygusu böyle birşeydır ve gerçek sevgi de kaybetme korkusu vardır. Korkunun sebebi olsa gerek, bir aralar bende de vardı çok eskiden..

bende de oluyordu doktora gittim bu yüzden anksiyate bozukluğu dedi devam ederse ilaç kullanmaya başlarsın dedi bence git bir doktora...

bunun nedeni nedir ?

Bunun altında pek çok neden yatıyor olabilir.Örneğin anne ve babanızdan ayrı bir çocukluk yaşadıysanız ve onlarla çocukken çok fazla vakit geçiremediyseniz, çocukken çok sevdiğiniz birinin (aile fertlerinden biri olabilir) vefatını yaşaydıysanız kendinizi sevdiklerinizden ayrı iken korumasız hissetmenize, korkmanıza sebep oluyor olabilir.Ya da sevdiklerinizin başına birşey gelmesi ve onları kaybetme korkusu da yaşıyor olabilirsiniz.Bu da kendinizi onlardan ayrılınca huzursuz hissetmek şeklinde dışa vurabilir.Eğer bu durum gerçekten sizin yaşamınızı etkiliyorsa, bu konuda bir uzmandan yardım isteyebilirsiniz.

Geri