Piraldyne
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben lise son sınıf öğrencisi sayısal bölümde bir öğrenciğiyim. Ygsye şurda 2.5 ay kalmış ben derslerime sarılmam gerekirken televizyon olsun bilgisayar olsun telefon olsun boş işlerle uğraşıp duruyorum babam okadar zengin bir adam değil orta halli bir aileyiz , zaten bende çok zeki bir öğrenci değilim fakat potansiyelimide biliyorum çalışırsam yapamıycagım birşey yoktur..eksiklerimde çok ygs konularından,o şevk o çalışma hırsı bir türlü gelmiyor.. bence elimdekilerden dolayı son model telefonm olsun pederın altındakı araba olsun hiç gitmicek gıbı yaşıyorum bunları babam anam hep bana aynı şekilde bakıcak düşüncesiyle hareket ediyor gibiyim. Bu rahatsızlığı bilmeme ragmen, vicdani bir rahatsızlık olmasına ragmen birşey yapmamaktayım neyın kafasını yaşıyorum bende bilmiyorum doğrusu babam annem ilgisizler çok, bunu onlarada söyledım babamın lafı şöyleydi ''çalışmak isteyen yapar'' yani adam dershaneye göndersın yedirsın içirsin giydirsin bu kadar babalık yani diğer herşeyi benden bekliyor bu hep böyleydi okul hayatımda daha geçen hafta kaçıncı sınıfta oldgmu bılmıyordu, Bende belkı bununda bir etkisi olablir babam annem takmıyorsa ben niye takıyım gibisinden ama ben onlar için yaşamıyorum kendim için birşeyler yapıcam yaparsam kendim için okuyorum.. fakat bunları bılmeme ragmen bir aktiflik yok nedendir onu bilmiyorum siz değerli abi ablalar ve yaşıtlarımın eleştiriliernizle önerilerinizle dusuncelernızı almak istiyorm.