"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nedir bu başıma gelenler

bilenveyapankişi

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar benim bir sorum sıkıntım var. Şimdi son üç iki haftadır sürekli başıma bir şeyler geliyor özellikle son şu üç günde iyice arttı bu olaylar. Olaylar derken kaza bela türü şeyler mesela bir tane yeni ayakkabı aldım üç günde yırtıldı sonra gittim paraya kıydım daha pahalı aldım o da beş günde tabanı çıktı şimdi belki sen kötü kullandın diyeceksiniz ama olanlar bununla sınırlı değil üç gün önce kargocular sipariş telefonumu çaldı bugün laptopum bozuldu o da yeni sayılır bir yıl olmadı alalı. Bunun gibi şeyler oluyor korkuyorum da artık yarın ne olacak diye. Tavsiye ve görüşlere açığım.

Bu şekilde hangi sebeple kaynaklandığını bilmek zor biraz.
1. Haritanızda transitlerden kaynaklı olabilir. Yani öyle bir etki aldığınız dönemde olabilirsiniz.
2. Fazla negatif enerji de sebep olabiliyor.
3. Tesadüfi de olabilir.

İkinci seçeneğe daha çok ihtimal veriyorum. Arınma yapın.

Sormayın bizim hayatlarımız maşallahlık!
Ayakkabıların dayanıksız çıkması tamamen firmaların suçu artık birçok tüketim ürünü öyle.. alınan ürünün bir hafta on günde yırtıldığı oluyor, pahalı ürünlerin yorumlarında da bu tür şikayetler okuyorum bazen. Diğerleri tamamen şanssızlık ama bunun neyden kaynaklandığı bakımda çıkar ancak.

Ben bunun artık açıklanamaz ve sürekli versiyonunu yaşıyorum. Yazıp sizi zehirlemeyeceğim. Çevremdeki insanlar inanamıyor öyle bir şey. Gerçekçi şanssızlıksa sizinkisi vah halinize. Ben artık bu durum için kendi çözümlerimi arıyorum. Kurban kestireceğim, kiliseye mum dikeceğim, defne yaprağı yapacağım, urumun kolyesinden alacağım, gül dalı kıracağım, meditasyon da sorgulayacağım bu hard level hayat kaosunu.
Tek bildiğim oluyor ve siz her seferinde kala kalıyorsunuz. Ilerlemiş boyutu da size çevrenizdekiler şok olup bakıyor. Işte o evrede umursamamaya başlıyorsunuz şansızlığınızı. Arada bir zihniniz mi bu durumlara düşesiniz diye o zamanlara, o durumlara sokuyor sizi sorguluyor oluyorsunuz. Sonuç o sarmala girdiyseniz geçmiş olsun.

Bu şekilde hangi sebeple kaynaklandığını bilmek zor biraz.
1. Haritanızda transitlerden kaynaklı olabilir. Yani öyle bir etki aldığınız dönemde olabilirsiniz.
2. Fazla negatif enerji de sebep olabiliyor.
3. Tesadüfi de olabilir.

İkinci seçeneğe daha çok ihtimal veriyorum. Arınma yapın.
Negatif enerji derken başka insanların kötü bakışları düşünceleri gibi bir şey mi

Sormayın bizim hayatlarımız maşallahlık!
Ayakkabıların dayanıksız çıkması tamamen firmaların suçu artık birçok tüketim ürünü öyle.. alınan ürünün bir hafta on günde yırtıldığı oluyor, pahalı ürünlerin yorumlarında da bu tür şikayetler okuyorum bazen. Diğerleri tamamen şanssızlık ama bunun neyden kaynaklandığı bakımda çıkar ancak.
İnanır mısınız bugün bile beni endişelendiren çok korkutan 3 ayrı olay yaşadım bunların hep şansızlık tesadüfi olmasını çok isterim

Ben bunun artık açıklanamaz ve sürekli versiyonunu yaşıyorum. Yazıp sizi zehirlemeyeceğim. Çevremdeki insanlar inanamıyor öyle bir şey. Gerçekçi şanssızlıksa sizinkisi vah halinize. Ben artık bu durum için kendi çözümlerimi arıyorum. Kurban kestireceğim, kiliseye mum dikeceğim, defne yaprağı yapacağım, urumun kolyesinden alacağım, gül dalı kıracağım, meditasyon da sorgulayacağım bu hard level hayat kaosunu.
Tek bildiğim oluyor ve siz her seferinde kala kalıyorsunuz. Ilerlemiş boyutu da size çevrenizdekiler şok olup bakıyor. Işte o evrede umursamamaya başlıyorsunuz şansızlığınızı. Arada bir zihniniz mi bu durumlara düşesiniz diye o zamanlara, o durumlara sokuyor sizi sorguluyor oluyorsunuz. Sonuç o sarmala girdiyseniz geçmiş olsun.
Sizin adınıza da üzüldüm cidden insan yarın başıma ne gelecek diye uyuyo

İnanır mısınız bugün bile beni endişelendiren çok korkutan 3 ayrı olay yaşadım bunların hep şansızlık tesadüfi olmasını çok isterim
İnanırım tabi.. benim hayatım korku filmi-dram tadında olduğundan merak etmeye başladım artık ben de bir gün şanslı ve mutlu olur muyum diye..
Ama bu kadar abartı şanssızlık tesadüf değildir muhtemelen.. negatif enerji kaynaklı olabilir.

Şans bakış açısıdır.
Negatif olan her şey şeytandandır.
Gelecekteki güzel günlerin kodları işletim sisteminden tamamen silinmiş olabilir.

Yok artık umarım öyle bir şey olmamıştır

Olmamıştır olmamıştır. Dönemsel seninki. Sonradan daha isabetli bir self analiz yapabilmen için; içinden de dışından da, öncesinden de sonrasından da bakabilmen için, hayatına giren ve çıkanları görebilmen için darlayıcı bir deneyimin içine alınmışsındır. Eh, Kozmik bağışıklık ta kolay gelişmiyor. Bazı şeylerin hayatının fırsatına dönüşmesi zaman alır.

Çevresel ve toplumsal yapıların şiddetli ve hızlı bir şekilde giderek bozulması sizin de negatif düşünmenize büyük olanak sağlar. Sonuçta sosyal bir varlıksınız. Özellikle kaygı ve belirsizlikler insanın hayatını aniden negatif bir pencereden görmesine neden olur. Bu tip bir psikoloji içine girdiyseniz algıda seçiçiliğin tavan olduğu dönemlerden birinde olduğunuzu söylemem gerekir. Toplum hasta, rahatsız. Bu sayede sizin enerjiniz ona göre şekilleniyor. Bu yüzden korkuya ve musibete dair inancınız arttığı vakit ise burnunuz çamurdan çıkmaz. Çünkü her şey sizi bırakır ve artık siz kendinize sürekli belayı, musibeti mıknatıs gibi çekersiniz. Yani toplum zamanla sizi bozar ve siz de bir başkasını.

A olursa B'yi yapacağım diyip, A gerçekleştiğinde B'yi yapmayı unutmuş olabilir misiniz? Adağa benzer ama ondan daha basit günlük dilekler gibi şeyler için fark etmeden bir şeye şart koşup sonra da onu yerine getirmemek de ters etki yapabilir.

Geri