Başka konularda da bahsettim ama dün geceki yaşadığım son olaydan sonra biraz daha arttı tedirginliğim. Fikri olan varsa lütfen yardım etsin....
Üç farklı zamanda lamba yandı söndü... ısrarla adımı söyleyen sesler duydum bir gün... ve en son dün gece, eşim arkasını döndükten sonra mırıl mırıl konuşup "hıı?" diye sorar tarzda konuşunca, ben "efendim, bişey mi dedin?" diyince eşim uyandı... bana kızdı beni neden uyandırdın diye... "kafayı mı yedin" diye sordu bana
ama çok sağlıklıyım bundan da eminim. tek merak ettiğim adımı seslenen ses kadın sesi iken, dün gece duyduğum erkek sesi idi, bu fark neden? neler oluyor? duyduğum konuşma sesi neydi? gerçekten aklımı mı kaybediyorum acaba?
Üç farklı zamanda lamba yandı söndü... ısrarla adımı söyleyen sesler duydum bir gün... ve en son dün gece, eşim arkasını döndükten sonra mırıl mırıl konuşup "hıı?" diye sorar tarzda konuşunca, ben "efendim, bişey mi dedin?" diyince eşim uyandı... bana kızdı beni neden uyandırdın diye... "kafayı mı yedin" diye sordu bana