DarkAnqeL
Kayıtlı Üye
iyi forumlar arkadaşlar. Ben geçen gün ayahuasca içeceğini hazırladım.
birm iktar kargı kamışını akadaşım tarifiyle limonlu suda 2 saat kaynattım
su azaldıkça su ilave ettim( su içme suyu bu arada)
sonra 54,5 saat sonra üzerlik tohumunu çiğnedim ağzımda
yine arkadaşımın önerisiyle, yarım saat sonra karışımı içtim
tadı biraz kötüydü kağıt çiğnemek gibi bişey .s
sonra arkadaş 1,5 saatte etki göstereceğini söyledi
bekledim pek bişey olmadı. yattım uykum vardı
biraz hafiflik hissettim fakat arkadaşımın bahsettiği gibi görntüler görmedim ve
bunun sonunda büyük bir hayal kırıklığına uğradım. gördüğüm rüyalarda oldukça sıradandı.
kısacası nerde hata yaptım nden işe yaramadı .s
aklıma takılan şu;
bu karışımı birdaha hazırlamak istiyorum. Bu kez suyun içine kargı kamışıyla birlikte üzerlik tohumuda atacağım
ve limon suyu koymayacağım. bu şekilde 2 saat kaynatmayı belki daha fazla (özün tamamen çıkması için)
düşünüyorum. başka neler yapabilrim çünkü bu Dmt deneyimini geçrekten yaşamak istiyorum.
kargı kamışını yerine başka bitkide kullanabilirim bu hangi bitki olabili bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.
iyi forumlar..
birm iktar kargı kamışını akadaşım tarifiyle limonlu suda 2 saat kaynattım
su azaldıkça su ilave ettim( su içme suyu bu arada)
sonra 54,5 saat sonra üzerlik tohumunu çiğnedim ağzımda
yine arkadaşımın önerisiyle, yarım saat sonra karışımı içtim
tadı biraz kötüydü kağıt çiğnemek gibi bişey .s
sonra arkadaş 1,5 saatte etki göstereceğini söyledi
bekledim pek bişey olmadı. yattım uykum vardı
biraz hafiflik hissettim fakat arkadaşımın bahsettiği gibi görntüler görmedim ve
bunun sonunda büyük bir hayal kırıklığına uğradım. gördüğüm rüyalarda oldukça sıradandı.
kısacası nerde hata yaptım nden işe yaramadı .s
aklıma takılan şu;
bu karışımı birdaha hazırlamak istiyorum. Bu kez suyun içine kargı kamışıyla birlikte üzerlik tohumuda atacağım
ve limon suyu koymayacağım. bu şekilde 2 saat kaynatmayı belki daha fazla (özün tamamen çıkması için)
düşünüyorum. başka neler yapabilrim çünkü bu Dmt deneyimini geçrekten yaşamak istiyorum.
kargı kamışını yerine başka bitkide kullanabilirim bu hangi bitki olabili bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.
iyi forumlar..