"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Neden işe yaramadı! :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DarkAnqeL

Kayıtlı Üye
iyi forumlar arkadaşlar. Ben geçen gün ayahuasca içeceğini hazırladım.
birm iktar kargı kamışını akadaşım tarifiyle limonlu suda 2 saat kaynattım
su azaldıkça su ilave ettim( su içme suyu bu arada)
sonra 54,5 saat sonra üzerlik tohumunu çiğnedim ağzımda
yine arkadaşımın önerisiyle, yarım saat sonra karışımı içtim
tadı biraz kötüydü kağıt çiğnemek gibi bişey .s
sonra arkadaş 1,5 saatte etki göstereceğini söyledi
bekledim pek bişey olmadı. yattım uykum vardı
biraz hafiflik hissettim fakat arkadaşımın bahsettiği gibi görntüler görmedim ve
bunun sonunda büyük bir hayal kırıklığına uğradım. gördüğüm rüyalarda oldukça sıradandı.
kısacası nerde hata yaptım nden işe yaramadı .s
aklıma takılan şu;
bu karışımı birdaha hazırlamak istiyorum. Bu kez suyun içine kargı kamışıyla birlikte üzerlik tohumuda atacağım
ve limon suyu koymayacağım. bu şekilde 2 saat kaynatmayı belki daha fazla (özün tamamen çıkması için)
düşünüyorum. başka neler yapabilrim çünkü bu Dmt deneyimini geçrekten yaşamak istiyorum.
kargı kamışını yerine başka bitkide kullanabilirim bu hangi bitki olabili bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.
iyi forumlar..

ayahuska hakkında bilginiz var mı? varsada her insan yapmaz bunu.
çok tehlikeli bir bitki bu en kötüsüde öldürebilir sizi. ve siz etki göstermiş olsaydı nasıl birdaha kendinize gelemeyedebilirdiniz.
ayahuska için blueberry filmini izleyebilirsiniz.
nasıl hazırlanması konusunda bi ara baya yazılar okumuştum ama size zararı olabilir diye bilgi vermeyeceğim ben üzgünüm. ama filmi izleyin derim.

evet baya biaraştırdım, üzerlik tohumuyla kargı kamışına ulaştım. JKarrgı kamışında dmt oranı fazla değil, o yüzden hazırladım
bu iiçeceği. bu kadar güçlü ve öldürücü ama neden hiç etki göstermedi madem. bu tuhafıma gitti. bunu tecrübe edip
daha düzgün bi şekilde hazırlayacağım. az da olsa etki göstermesini istiyorum. başka bi arkadaşım hazırlamıl
çok güzel şeyler gördüğünü söylemişti. kısacası ben kafaya koydum mu yaparım ;)
ölürsem de taşıma "meraktan gitti "yazarsınız :P

onca emekten sonra karşılaştığın bir hiç olunca insanın morli bozulabiliyor,her istediğimiz hemen olmuyor,daha çok emek vermek lazım,ilk aldığın aylıkla bir araba alamazsındaha çok çalışıp biriktirdikten sonra alabilirsin,bu hepsinde geçerli

evet baya biaraştırdım, üzerlik tohumuyla kargı kamışına ulaştım. JKarrgı kamışında dmt oranı fazla değil, o yüzden hazırladım
bu iiçeceği. bu kadar güçlü ve öldürücü ama neden hiç etki göstermedi madem. bu tuhafıma gitti. bunu tecrübe edip
daha düzgün bi şekilde hazırlayacağım. az da olsa etki göstermesini istiyorum. başka bi arkadaşım hazırlamıl
çok güzel şeyler gördüğünü söylemişti. kısacası ben kafaya koydum mu yaparım ;)
ölürsem de taşıma "meraktan gitti "yazarsınız :P
benim bildiğim daha başka şekilde idi. sizinkisini sizden duydum.
istediğinizi yaparken sağlığınızıda düşünmelisiniz. sonra sağlığınızdan olmayın sağlığın telafisi olmaz. ayrıca bir iki gün çekip bitceğiniz şey değil bu birkaç ay etkisini gösterir kişiden kişiye göre.
alerjiniz olabilir bir doktordan danışarak bitkileri birbiri ile kaynatıp içmelisiniz.
size bir kan testi yapılsın ve alerjiniz olabilir diye bakılsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri