"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

neden böyle

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan serranur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serranur

Kayıtlı Üye
herkese merhaba,arkadaslar ben insanlarla iyi geçinirim kimseyi kırmamaya çalışırım işlerin olması gerktiği gibi olmasını isterim .bi derdi olanın derdini halletmeye calişırım kısacası dışardan bakıldığında hersey olması gerektiği gibi.ama sorun şurda baslıyor insanların yaptıklarının yanlış oldugunu söyledıgın anda senın hatanı bulmak için gizliden gizliye bi çaba içerisindeler gruplasma yapıp dedikodu konseyler kurmalar dışlama girişileri falan filan ...benim iyi diye nitelendirdiğim insanlardan olmaması gereken laflar ama yüze karsı bişi yok hep arkadan...sen anlamıyorsun zannedıyorlar bende anlamamazlıktan geliyorum da nereye kadar.iş ortamında huzursuzlukta istemiyorum yönetici oldugum için bu benım başarısızlıgım olur.yaptıkları seyleri anladıgımı belli ediyorum üstü kapalı sözlerle anlayan kim...2 sorunum var bu durumların sebebi nedır? eeee napcam ben şimdi nasıl davrancam kafam kaıstı nereye kadar sabır... nereye kadar gül geç...

İş ortamında bencil olacaksınız. Bencillik işte ki başarınızın sırrıdır. İş ortamlarında en başarılı şekilde tasarlanıp yayılan konulardan biride dedikodudur. Siz dedikodudan uzak durun ama bencilliğe biraz önem verseniz iyi olur. Yoksa çok ezilirsiniz, yönetici olsanız bile..

bence sen doğru yoldan git belcillik falan bunlar boş işler Allah yukarda görüyor sana bir şans verir bakarsın hepsini sıraya dizersin hiç belli olmaz.

Anlaşılan konunuz ciddi boyutu gelmiş ve sizi rahatsız ediyor.
Malesef ki böyle durumlar yaşanmakta yerinizde olsam hata yapmamaya çalışırdım ikinci önemli onları kazanmanız açısından ve gidişatı değiştirmeniz için. İnsanlar kötü şeyler duymayı sevmezler sevmeyen kişilere söylememeyi öğrenceksiniz. Söyleyeceğiniz şeyi allayıp pullayıp söylerek aslında kötü değilmiş izlenimi verip söyleyeceksiniz. Sonra birinci önemli olan çıkar ilişkisidir. Size muhtaç iseler hata yapmayarak istediklerinizi yaptırmanız mümkün. Dedikoduyu engelleyemezsiniz insanın başka insanın fişini çekmek içindir dostanelikle olan şey değildir dedikodu. Ne kadar az hata açık verirseniz okadar dedikodunuz az yapılır ama tabi işlerine geldiği hareket edilmeyince insanlar seviyorlar bu dedikodu yapmayı. Burda yapılcak en önemli şey onları kazanmak çıkar ilişkisi ve az hatayla başka türlü kötüye gider.

bence sen doğru yoldan git belcillik falan bunlar boş işler Allah yukarda görüyor sana bir şans verir bakarsın hepsini sıraya dizersin hiç belli olmaz.

Hayat bu belli olmaz. Şans dediğimiz kavram herkese vurabilir. Fakat benim kasteddiğim konu farklı. Ben genel iş ortamından ve ezilmemek için yapılacak olanlardan bahsediyorum.

Ticarette, iş hayatında duygu ve merhamete yer yoktur. Ticarette bir damla merhamet kendi felaketine davetiye çıkarmaktır. Adil ve dürüst olacaksın, işini iyi yapacaksın. Kimsenin hatasını da göstermeyeceksin. Herkesin yaptığı kendinedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri