Gençliğimde fal da bakardım, baktırmayı da severdim, ama sizin durumunuz çok ilginç geldi,
Amatörce fal bakmış biri olarak şunu diyebilirim; bazı arkadaşlarım hem fallarımdan çok etkileniyordu ( davranışlarını falda esnasında söylediklerime göre değiştiriyorlardı- ki ben sadece eğlence olsun, birazda stres atalım diye bakardım) ve ayrıca çok sık baktırmak istiyorlardı ( neredeyse her hafta). Gerçi gittikleriniz bu işi meslek edinmiş kişiler, belki onlar sizi aşırı etkilenen hassas bir yapınız olduğunu anlamış olabilirler. Bu size ileride çok zarar verebilecek bir durum olabiiir belki bunun içindir,
Eski bir fal baktırmayı seven biri olarak ise; bırakın terslenmeyi bir falcı tarafından, çoğunluğuyla arkadaş olup, falcı-müşteri ilişkisinden çıktımış, dost olarak görüşmeye başlamıştım, hiç kimsenin size böyle bir şey yapmaya hakkı yok ( tabii vücut dillerinin kaba olduğunu varsayıyorum), sonuçta bu işten para kazanıyorlar, tabii sizde farkında olmadan kaba davramadıysanız...
Tabii şu da var, fal bakarken karşımdaki kişi çok mutsuz ve negatif enerjiyle dolu olduğu bir dönemdeyse, o kişiye fal bakmak bana çok rahatsızlık veriyordu, ki ben sadece canım isterse 2-3 kişiye arka arkaya bakardım, bu kişiler ise mesleği gereği bir günde kimbilir nelerle karşılaşıyorlardır, sizin biraz mutsuz olduğunuz bir dönemde bu birikmişlik size mi yansıdı acaba...
Sonuç olarak, boş verin, başka falcı mı yok...