"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Neden Acaba_?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kaansarp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaansarp

Banlı Kullanıcı
Bu sorunun cevabını gerçekten çok merak ediyorum. Aslında aklımda birçok soru var cevaplandırılmayı bekleyen ancak şimdilik bu soruyu sormak ve bu sorunun cevabını aldığımda ise diğer sorumu sormak istiyorum çünkü bağlantılı olduğunu düşünüyorum.
Dün konserdeydim ve oldukça eğlenceli geçiyordu. Daha sonra farklı tarzı olan bir kızla tanıştım. Bana çok sıcak yaklaştı ve hemen samimi oldu birlikte konserde eğlenmeye başladık. Ben de çok cana yakın bir insanımdır. Arkadaş grubumdan yalnızca benimle ilgilendi ancak diğer insanlarla hiç ilgilenmedi.. Sanki yıllardır birbirimizi tanıyormuşuz gibi davrandık.. Durup dururken kıza Parapsikoloji ile ilgilenip ilgilenmediğini sordum ve ilgilendiğini söyledi. Cinleri olduğunu ve başlarda korktuğunu tedavi gördüğünü şimdi iyi olduğunu söyledi. Ben de benim hakkımda ne söyleyebilirsin diye sordum ve hakkımda iki şey söyledi doğruydu. Ben cinlerden yardım aldın mı diye sordum o da bana evet gelip kulağıma söylediler şeklinde cevap verdi. Arkadaş grubum kızdan oldukça korkmuştu ancak ben çok eğlendim.
Sorum şu, küçüklüğümden bu yana bu tarz insanlarla tanışırım sürekli tesadüf olarak ve beni çok severler nedenini gerçekten bilmiyorum ve çok merak ediyorum acaba neden?

Sevgili kaansarp,ben kendi fikrimi söyleyeyim izninizle.Bunu sorgulayacak kadar özel bir durum olduğunu düşünmüyorum açıkçası....

Seni anlıyorum sevgili _evr_ ancak yaşadıklarımı bilmiyorsun, küçüklüğümden bu yana bazı yaşadıklarım ve başıma gelenlere hep cevap aradım. Yazımda da belirttim bu konuda bana yardımcı olan kişiye diğer sorularımı da sorucam benim için oldukça önemli sorular... Ayrıca olaylara cevap ararken bazı yanlışlar da yaptım artık bu sorulara cevap bulmak istiyorum anlatabiliyor muyum_?

Bu tanıştığın insanlarla sonrasında sürekli iletişim halinde mi kalıyorsun bilemiyorum ama bazı insanlarla tanışmanın sadece rastlantı olmadığına inananlardanım :)

önemli bi sebep oldugunu sanmıyorum ama bilinçaltına böyle bi istek iletmişde olabilirsin.bazı insanlarla karşılaşmak tesadüf değildir bizim isteğimiz dahilindedir.

Sürekli iletişim halinde kalmıyorum, tanıştığım insanın numarasını almadım vermek istedi geçiştirdim, korktuğum için değil içimden öyle geldi o anda.. Ben de tesadüf olduğuna inanmıyorum kesinlikle.

Hmm anladım.. belki yeniden karşılaşırsınız, işte o zaman bir nedeni olduğunu açıkça görmüş olursun :)

bu ve benzeri şeyler benimde sıklıkla başıma geliyor...tesadüf diye birşey yoktur..bu olan çekim yasasıyla ilgili bişey....yani sen neyle ilgileniyorsan bir şekilde ona yönlendiriliyorsun ve istemediğin anda uzklaştırılıyorsun....

saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri