"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ne yapmalıyım ?

redpallmall

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar
ben yıllardır tarot ve kahve falı bakıyorum söylediklerim hep çıkıyor. Bir de yeni insanlarla tanıştıktan sonra 5 dk. gözlerimi kapatıp o insanı düşündüğümde o kişinin karakterini,neler yaşadığını vb herşeyini çözebiliyorum...Bazı insanların ne şekilde ölecekleri gözlerimin önüne geliyor...Kötü şeyler olacağı zaman bunu hissediyorum rahatsızlanıyorum (kalp atışlarım hızlanıyor,başım dönüyor vs)
ben ne zaman bazı şeyleri öğrenmek için kendimi zorlarsam hep rahatsızlanıyorum bir yandan kendimi geliştirmek istiyorum ama bir yandan da korkuyorum çünkü yıllardır psikolojik tedavi görüyorum hastalığımın ilerlemesinden korkuyorum...
sizce ne yapmalıyım ?

bakim yapiyorsaniz bunda kendi enerjinizi kullanirsiniz buda sizin ozellikle kalp cakranizda bir tabiri caizse okuz oturma hissi yaratir tabi bu sizin cakranizin mevcut gucune bagli olarak degisir.Bakim esnasinda nefes teknigi uygulayin bakimdan once korunma yapin.Gunluk meditasyonlar yapin kendinize guc katmak icin en onemlisi yaptiktan sonra dogadan evrenden enerji isteyin yasli agaclara sarilin ondan enerji talep edin ellinizi yuzunuzu yikayin agir gelmesi normaldir belli calismalarla bu his hafifletilir.

bakim yapiyorsaniz bunda kendi enerjinizi kullanirsiniz buda sizin ozellikle kalp cakranizda bir tabiri caizse okuz oturma hissi yaratir tabi bu sizin cakranizin mevcut gucune bagli olarak degisir.Bakim esnasinda nefes teknigi uygulayin bakimdan once korunma yapin.Gunluk meditasyonlar yapin kendinize guc katmak icin en onemlisi yaptiktan sonra dogadan evrenden enerji isteyin yasli agaclara sarilin ondan enerji talep edin ellinizi yuzunuzu yikayin agir gelmesi normaldir belli calismalarla bu his hafifletilir.

çok teşekkür ederim deneyeceğim :)

Geri