"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ne yapmalıyım ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HerakleSs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HerakleSs

Kayıtlı Üye
Merhaba,
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim ama nereye açacağımı bilemedim. Neyse konuma döneyim. Ben uzun süredir bir arkadaşıma karşı ilgi duyuyorum. Oldukça uzun bir zaman 3 yıl ama içime kapanık biri olduğum için bunu ona söyleyemiyorum. Aynı sınıftayız, onu görmek çoğu zaman yetiyordu ama artık bundan haberi olsun istiyorum. Son 3-4 haftadır ona bir yakınlaşma içindeydim. O da buna karşılık vermişti ama son haftada ne olduysa konuşmuyor. Hatta yüzüme bile bakmıyor. İşte benim sorunum bu. Çoğunuzun tecrübesi vardır. Asosyal bir insan bu sorunu nasıl çözer? Bir çözüm bulun lütfen. Bilinçaltına mesaj mı yollayayım, büyü mü yapayım? Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

Büyü ya da bilinçaltına mesaj yerine direkt bunu o arkadaşına söylesen? Böylece onun duygularını da öğrenmiş olursun en kısa yoldan.

Sayın Keira defalarca denedim belki size abartıyorum gibi gelecek ama 3 yılda belki 100 kez denedim. Yapamıyorum Ya bir şey oluyor ya ben konuşamıyorum. Yok, mu bana bir formülünüz?

Böyle bir şey için büyü ya da bilinçaltına mesaj gereksiz geliyor bana. Yanlış anlama sakın ama bunu kendin konuşarak halletmelisin. Büyü ya da bilinçaltına mesaj kolay yapılabilecek ya da bu kadar basit bir şey için yapılacaklar şeyler değil. Sözlerimi yanlış algılama sakın amacım uyarmak.

İlgi duyduğunuz kişi, ona karşı olan hislerinizi anladığı için size soğuk davranıyor olabilir. Sanırım hisleriniz karşılıksız. Hayatın çok başlarında bir genç olduğunuz için kendinize büyük bir iyilik yapıp mümkün olduğunca sosyal olmaya çalışmanızı öneririm. Elinizden geldiğince asosyalliğinizi üzerinizden atıp kendinizi geliştirin. Bu arada her şeyin başı "özgüvendir”. Kendinize güven duyun. Kimsenin kimseden bir üstünlüğünü olmadığını bilin.

Sayın inspecter sanırım haklısınız. Ona karşı olan duygularımı fark etti. Keşke fark ettirmeseydim. En azından yakınında durmama izin veriyordu. Bu yüzden bana karşı soğuk davranıyor. Herkese görüşlerinden dolayı teşekkür ederim iyi günler.

Bence aşk meşk işleri için hiç acele etme.15-20 yıl sonra geriye dönüp baktığında en huzurlu günlerinin aşksız meşksiz geçen günlerinin olduğunu göreceksin.

:D Belki de haklısınız fthbl ama daha önce hiç böyle hissetmezdim. Gerçekten kendime yakın bulduğum arkadaşlarım da hep böyle der ama uzun bir süredir bu hissiyat giderek artıyor. Giderek ona daha fazla ilgi duyuyorum. Şu an cidden tuhaf bir durumdayım. Benden ne istese yapabilecek durumdayım ama bu iş olmaz diyorsunuz. O zaman lütfen aşk mı artık her neyse bunu yok etmek için bana yol gösterin.

:D belkide haklısınız fthbl. Ama daha önce hiç böyle hissetmezdim gerçekten kendime yakın bulduğum arkadaşlarım da hep böyle der ama uzun bir süredir bu hissiyat giderek artıyor giderek ona daha fazla ilgi duyuyorum şu an cidden tuhaf bir durumdayım benden ne istese yapabilecek durumdayım ama bu iş olmaz diyorsunuz o zaman lütfen aşkmı artık her neyse bunu yoketmek için bana yol gösterin

Bunun ne olduğunu bilemem. Alın onu karşınıza. Bakın gözlerinin içine. Başlayın içinizden ne geliyorsa söylemeye. Eğer ondan bir karşılık gelmezse, hiç uzatmayın kabullenin ve başka işler üzerinde yoğunlaşın.

uzun bir süredir bu hissiyat giderek artıyor giderek ona daha fazla ilgi duyuyorum şu an cidden tuhaf bir durumdayım benden ne istese yapabilecek durumdayım ama bu iş olmaz diyorsunuz o zaman lütfen aşkmı artık her neyse bunu yoketmek için bana yol gösterin

İnsan önce birine ilgi gösterir ve meyil duyar. Sonra bu meyil eğer o insan üzerine düşünüp yoğunlaşmaya devam edersen iki katına çıkar ve adı arzu olur. Arzu iki katına çıkınca ihtiyaç olur. İhtiyaç iki katına çıkınca iştiyak olur. İştiyak iki katına çıkınca muhabbet olur. Muhabbet iki katına çıkına aşk olur.

Meyil
Arzu
İhtiyaç
İştiyak
Muhabbet
Aşk

Sorun böyle oluştuğuna göre çözüm bu süreci tekrar sondan başa çevirmek. Yani artık o insan hakkında düşünmeyi ve yoğunlaşmayı bırakarak içindeki aşk zamanla azalacak muhabbet seviyesine düşecek. Sonra iştiyak, ihtiyaç, arzu meyil. Sonra o meyil de yok olacak.
Onun için bu süreç boyunca dikkatini başka şeylere verip onlar üzerine yoğunlaşmanın sana çok büyük faydası olur.

Lise döneminde olduğunu düşünerek yazıyorum. Okulunda rehberlik servisi varsa eğer rehberlik servisine git. Asosyal olduğunu düşünüyorsun. Bu konuyla ilgili eminim sana yardımcı olacaklardır. Sosyal birey durumuna geldiğinde (tabi asosyal isen eğer) sorununu kendin çözmenin bir yolunu bulacağını düşünüyorum. Sevgi ve ışıkla...

İlgi duyduğunuz kişi, ona karşı olan hislerinizi anladığı için size soğuk davranıyor olabilir. Sanırım hisleriniz karşılıksız. Hayatın çok başlarında bir genç olduğunuz için kendinize büyük bir iyilik yapıp mümkün olduğunca sosyal olmaya çalışmanızı öneririm. Elinizden geldiğince asosyalliğinizi üzerinizden atıp kendinizi geliştirin. Bu arada her şeyin başı "özgüvendir”. Kendinize güven duyun. Kimsenin kimseden bir üstünlüğünü olmadığını bilin.

Karşılıksız olmasının dışında düşünmek istiyor da olabilir. Yani istemiyor, karşılıksız diye kestirip atma, zaman ver:) Bu arada özgüven konusunda da kendini olduğunca geliştir. Tüm hayatin boyunca sana en çok yardımcı olacak bir özellik bu.

Aslında bu dediğin şey senin ve onun arasında biten bir olay. Dışardaki hiç kimseyle alakalı değil. Ben sevdiğim kıza teklif etmeyi düşünmüştüm haftalarca ve son olarak karar verdim. Ona çeşitli sorular sordum. Birisiyle çıkıyor mu vb. sorular işte. Neyse sonra özgüvenimin yerinde olduğu bir gün teklif edecektim ki kız böyle bir teklifte bulunmamamı söyledi. Bende bu duruma itiraz etmedim. Kısaca önemli olan ikili arasındaki güven ortamı ve senin kendine ne kadar güvendiğin sonra gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. İyi forumlar.

Geri