aşk1
Banlı Kullanıcı
Anlıyorum. Tabi önce tıbba danışmak en doğrusu bunu bazı arkadaşlarla da paylaştım size de bahsetmek isterim. ''Psikolojiktir diyip önemsemedim'' dediğim kısımda psikologa gittiğimi ve bir süre tedavi gördüğümü, sonuç olarak psikologun sorunum olmadığını söylemesiyle tedavinin sonlandığını kastettim. Bunun dışında 17 yaşlarındayken rüyamda yaşadığım bir kabus mu artık ne dersiniz onun sonucunda sol kürek kemiğim üstünde kas sıkışması gibi bir şey oldu senelerdir aynı yerde aynı ağrı var doktora gittim sevgili tıp bunda da bir sonuca varamadı. Tamamen testten geçtim ve hiç bir sorunum olmadığını öğrendim. Sonuçta buradayım ve sizlere danışmak istedim. Yoksa ben de böyle şeylere şüpheci yaklaşan bir insanım. Yeni başlamış bir şey olsaydı kendi içimde sorunumu çözmeyi tercih ederdim :/
siz yaşadıklarınızı bir psikayatra anlattınız tedaviniz başladı diyelim ve siz ona bu yaşadıklarınızın bitmediğini söylemediğiniz sürece tedaviyi hiçbir doktor bitirmez. doktoru kandırmanız lazım sizin iyiyim diye yoksa asla doktor tedavinizi bitirmez ayrıca psikolojik tedaviler uzun süreler hatta bir ömür bile sürebilir. halen bunları yaşıyorsanız bu yaşadıklarınız varlıkla alakalı olsun olmasın sizin psikolojik desteğe ihtiyacınız var şart bu.