Merhaba arkadaşlar. Sorunum cinlerle. Şuan 21 yaşındayım, yaklaşık 13 yaşından beri belirsiz aralıklarla cinler tarafından rahatsız ediliyorum bunlar geceleri oluyor eskiden daha cok ruyalarıma giren iki cin vardı benim kollarıma girip odamdan çıkarmaya çalışırlardı ve kıpırdayamaz halde sayıklar gibi besmele çekmeye çalışırdım ve uyanırdım. Bi zaman sonra uyanıkkende rahatsız etmeye başladılar uykumdan bir titremeyle uyanır ve kıpırdayamazdım konuşamazdım. Bunlar senelerdir oluyor. Geçen seneden beride bana varlıklarını daha net hissettirmeye başladılar. Geceleri gelip sırtıma,saçlarıma dokunuyorlar. Nefes alır gibi sesler duyuyorum. Yaklasık üç aydır çok sıklaştı neredeyse her gun geliyorlar. Yatağımı sallıyorlar duvarları yumrukluyorlar. Arkadaşlar başucumda Kur'an var ona rağmen kurtulamıyorum dualar fayda etmiyor daha çok kızıyorlar. Gecen hafta yine uyandırıldım ve ağlayarak benden ne istediğini, benimle konuşmasını söyledim. Ruyama girip bana adını söyledi. Adının anlamını araştırdım konuşamamak, lal olmak anlamındaydı. Bunu annemle paylaştım ve 3 gün gelmedi. Ve durmadılar arkadaşlar dün öyle bir kabusla uyandım ki korkudan sabaha kadar uyuyamadım. Konuştular aralarında konuştular ne dediklerini anlamıyordum kendimi telkin ediyordum psikolojiktir korkmycam diyerek ve sesler gittikce yükseldi ve belimi kıracak gibi vucudumun ust tarafını farklı alt tarafını farklı sekilde oynattılar. Hala yazarken bile ellerim titriyor
Uyandığımda heryerime krap girmişti ve başımda çok şiddetli ağrı vardı.
Arkadaşlar. Ayetel kursi okuyorum başıma şiddetli ağrı giriyor. Ezan duyunca sinirden ne yapacağımı şaşırıyorum bazen. Artık çok yoruldum ne yapacağımı söyleyebilecek birilerine ihtiyacım var. Lütfen yardım edin.

Arkadaşlar. Ayetel kursi okuyorum başıma şiddetli ağrı giriyor. Ezan duyunca sinirden ne yapacağımı şaşırıyorum bazen. Artık çok yoruldum ne yapacağımı söyleyebilecek birilerine ihtiyacım var. Lütfen yardım edin.