"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ne yapacağımı şaşırdım yardım edin lütfen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan H.Pelin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

H.Pelin

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Sorunum cinlerle. Şuan 21 yaşındayım, yaklaşık 13 yaşından beri belirsiz aralıklarla cinler tarafından rahatsız ediliyorum bunlar geceleri oluyor eskiden daha cok ruyalarıma giren iki cin vardı benim kollarıma girip odamdan çıkarmaya çalışırlardı ve kıpırdayamaz halde sayıklar gibi besmele çekmeye çalışırdım ve uyanırdım. Bi zaman sonra uyanıkkende rahatsız etmeye başladılar uykumdan bir titremeyle uyanır ve kıpırdayamazdım konuşamazdım. Bunlar senelerdir oluyor. Geçen seneden beride bana varlıklarını daha net hissettirmeye başladılar. Geceleri gelip sırtıma,saçlarıma dokunuyorlar. Nefes alır gibi sesler duyuyorum. Yaklasık üç aydır çok sıklaştı neredeyse her gun geliyorlar. Yatağımı sallıyorlar duvarları yumrukluyorlar. Arkadaşlar başucumda Kur'an var ona rağmen kurtulamıyorum dualar fayda etmiyor daha çok kızıyorlar. Gecen hafta yine uyandırıldım ve ağlayarak benden ne istediğini, benimle konuşmasını söyledim. Ruyama girip bana adını söyledi. Adının anlamını araştırdım konuşamamak, lal olmak anlamındaydı. Bunu annemle paylaştım ve 3 gün gelmedi. Ve durmadılar arkadaşlar dün öyle bir kabusla uyandım ki korkudan sabaha kadar uyuyamadım. Konuştular aralarında konuştular ne dediklerini anlamıyordum kendimi telkin ediyordum psikolojiktir korkmycam diyerek ve sesler gittikce yükseldi ve belimi kıracak gibi vucudumun ust tarafını farklı alt tarafını farklı sekilde oynattılar. Hala yazarken bile ellerim titriyor :( Uyandığımda heryerime krap girmişti ve başımda çok şiddetli ağrı vardı.
Arkadaşlar. Ayetel kursi okuyorum başıma şiddetli ağrı giriyor. Ezan duyunca sinirden ne yapacağımı şaşırıyorum bazen. Artık çok yoruldum ne yapacağımı söyleyebilecek birilerine ihtiyacım var. Lütfen yardım edin.

şu forumda en çok gördüğüm şey bu Cinler bende anlam veremem inanmadığım birşeyi görmem duymam, sizde öyle yapın dicemde işin içine girmişşiniz tamamen beni yanlış anlamayın, üstte Sayın:sandal demiş hocaya görün bana görede öyle bi hocaya görünün nuska felan kurtulun onlardan her neyse diyeceklerim bu kadar fazla bilgim olmadığından onlardan aydınlatmak istedim sadece sevgi ve ışıkla. Sayın:H.Pelin

İnanın ben de saçma bulurdum böyle şeyleri. Yaşamama rağmen uyku felcidir, kabustur geçer diye önemsemedim. Ama gittikçe olay içinden çıkılmaz hal alıyor ve korkuyorum artık. Hoca falan nerden bulurum nasıl güvenirim ki çevremde bunları ciddiye alan insan sayısı yok denecek kadar az. Nasıl anlarım hangi hocanın nekadar samimi olduğunu?

öyle zaten ben hep hayatta büyük attım büyük oynadım bende en güçlüsüne başvurdum benim hikayem daha beter, benim gördüklerimi duyduklarımı bırak diğer insanların görmesini duymadı bile, açmıyorum hep içime atıyorum inanclı biri değilim pek, inanmam yani nerede yaşıyonuz bilmem ama İstanbul çivarı tanıdık hoca var inanır o nuska yazar gider, nerede yaşıyorsanız araştırın bi hocaya gidin kurtulursun umarım o durumdan, sevgi ve ışıkla. Sayın:H.Pelin

kardeş yatmadan önce bi abdest al ve fatih ile ayetel kürsi okuyup yat. hemde mutlaka gusl abdestli ol

Bir cok dua cinleri kacirmaz buna bende sahit oldum fakat cin suresini yatmadan once okumanizi oneririm ; Sahilenmeye calisirlar insani onu istedikleri gibi yonetmek isterler genelde beyine girerler omuz pek sik gorulmez .
Cin suresi ,ayetel kursi nas , felak , Bakara suresi son ayetlerini arapca yazdirip muska seklinde takmani oneririm .
Yaninizda hissettiginizde bunu soyleyin, sayisini kendiniz belirliyebilirsiniz bir sure icin yaninizdan gideceklerdir
##La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil’Aziym
##
Ehli medyuma gidip uzerinizden aldirmaniz daha iyi olacaktir tabi .
Bas ucunuzdan kur-an olabilir bu onlari kaciracagi anlamina gelmez (tecrube edilmistir )
Allah yardimciniz olsun ...

Söylemesi kolay biliyorum ama korkma derim. Senden ne istediklerini öğren. Belkide onlardan çok bahs ediyorsundur bu onları rahatsız ediyordur. Belki bilmeden onlara zarar vermiş ola bilirsin. Size zarar vermek istemiyorum eğer devam ederseniz sizin için hiç iyi olmaz söyle. Eğer yine işe yaramazsa cin mektubunu duymuşsundur her halde onu kullan. Cin mektubunu işin ehlinin yazması gerek. Bu onları senden uzaklaştıracaktır. Ama ilk önce senden ne istediklerini öğrenmen lazım.

Ben Bazı Cin Musallatlarına Allah'ın İzin verdiğini düşünüyorum çünkü şunu tecrübe ettim musallatı olan insanların Allah'a olan bağları kat kat artıyor.

bence en iyisi bu işi gerçekten bilen biri tarafından iletişime geçip seninle neden uğraştıklarını öğrenmelisin belki farkında olmadan rahatsız etmişsindir belki aşık olmuşlardır falan filan sonra da bilen kişi yardımıyla kurtulmalısın

Yorumlarda ciddi bir tek taraflı yaklaşım sorunu var. yaşanılan durumun bir cin yüzünden olduğunu nereden biliyorsunuz. İnsanın beyni tarafından üretilen kaç tane ruhsal sıkıntı var haberiniz yok mu , yok ise yorumları tek bir bakış açısı ile yaparak kişileri etkilemek ne kadar doğru. İkincisi ruhani varlıkların sadece cinlerden oluştuğunu mu düşünüyorsunuz, eğer bu şekilde düşünüyorsanız daha fazla araştırma yapın. Forumda bir şeyler yazmak zorunda değilsiniz, Çünkü çoğu yorum sırf bir şeyler yazmak için yazılmış gibi duruyor.

ruhani arayış içinde olan herkes öncelikle, psikolojik olarak kendini sorgulamalı ve daha sonra modern tıbbın yardımına baş vurmalı, yaşadığım olaylar kendimden kaynaklanıyor mu diye bakmalı, daha sonrasında eğer modern tıp bir cevap veya çözüm bulamıyorsa, ruhsal şifacılıkta sorunlarının cevabını aramalı.

Ruhani şifacıların içindede sadece tek taraflı çalışanları değil evrene bütüncül bakabilenler seçilmeli, sende cin var, büyü var diye kandırılan ve bunların çıkması lazım diye cinsel tacize varan çözüm solları sunan yüzlerce kendine hoca diyen kişiler var. Kişiler bilmedikleri ve kurtulmak istedikleri için de pek çok yanlışa sürüklenebiliyorlar.

Uzman olmadan da kendi kendimizi koruyabiliriz. Sitede bunlar için yeterli bilgi mevcut, onları bir araştırın, anlamadığınız yerleri sorun, yapamacağınızı düşündüğünüz yöntemler ise ben bu malzemeleri bulabilirim, bunları biliyorum bu kadarını biliyorum ona göre bir temizlenme, arınma ya da koruma yöntemi sunun diye talepte bulunun. Yoksa körler sağırlar birbirini ağırlar durumu olabilir. bu konuda her gün yeni bir konu açılıyor, mesajları okuyor, eski konuları kontrol etmiyorsunuz. Yöneticilere sormuyorsunuz, sanki gerçekten yardım istemiyor da laf olsun diye açılmış gibi duruyor konular, bu konuda yardım talebinde bulunmuş kişilere onlarca kere mesaj atıldı, sitede bu konular için uygulaması basit yöntemler açıklandı. Lütfen eğer gerçekten yarıma ihtiyacınız varsa, sitemiz bunun için kuruldu, biraz caba harcayarak konu ve mesajları okuyunuz.

Arkakadaşım Urum haklı, size daha net ve somut bir öneri de bulunayım. Bir nöroloja gidin.
Benimde 10 yaşından beri gördüğüm gündüz gece fark etmeksizin , cin benzeri şeyler vardı. GEce uykumdan uyanıyorduk ki bir sürü insan odamda kimi dolaşıyor kimi bana sert bakıyor, kimi de eğilmiş beni izliyordu.

Epilepsi başlangıcı vardı.Bayılma felan yoktu ben de ama hayaller görüyordum. Doktoruma anlattığım da beraber gülüyorduk.
Halam ve amcalarımda da vardı.

Mesala halam, evde otururken birden, balkon dan pencereden, kapıdan bir sürü insan koşarak içeri girip onu yere düşürdüğünü görüyormuş ve o an halam yere yığılıyor onlar kurtulmaya çalışıyordu. Ama geçirdiği şey nöbetten başka birşey değildi.

Bir an önce nöroloğa görün.

İnsanlar zaten her zaman tıptan yardım beklerler zaten ama durumdan duruma fark vardır. Siz her cin gordum dıyene, her rahatsız edılıyorum dıyene , her ruyalarımda kabuslarla uyanıyorum varlıklarını hissediyorum diyene doktora gorunun dıyorsunuz.Bir bakıma sallamıs oluyorsunuz. Kişi çaresini önce bilimde sonra ilimde aramalıdır. Herkes bir hastalığa yakalandıgında zaten çareyi doktorlarda buluyor. Burada olmasının bi anlami var cunku yardım beklıyorlar rahatlatılmak bilgi edinmek istiyorlar..

Bir cok dua cinleri kacirmaz buna bende sahit oldum fakat cin suresini yatmadan once okumanizi oneririm ; Sahilenmeye calisirlar insani onu istedikleri gibi yonetmek isterler genelde beyine girerler omuz pek sik gorulmez .
Cin suresi ,ayetel kursi nas , felak , Bakara suresi son ayetlerini arapca yazdirip muska seklinde takmani oneririm .
Yaninizda hissettiginizde bunu soyleyin, sayisini kendiniz belirliyebilirsiniz bir sure icin yaninizdan gideceklerdir
##La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil’Aziym
##
Ehli medyuma gidip uzerinizden aldirmaniz daha iyi olacaktir tabi .
Bas ucunuzdan kur-an olabilir bu onlari kaciracagi anlamina gelmez (tecrube edilmistir )
Allah yardimciniz olsun ...

Allah razı olsun arkadaşım. Dua okuma kısmını denedim değişen birşey olmadı :( ama birde yazıp üstümde bulundurmayı deneyeceğim umarım işe yarar :/ çok teşekkür ederim.

Yorumlarda ciddi bir tek taraflı yaklaşım sorunu var. yaşanılan durumun bir cin yüzünden olduğunu nereden biliyorsunuz. İnsanın beyni tarafından üretilen kaç tane ruhsal sıkıntı var haberiniz yok mu , yok ise yorumları tek bir bakış açısı ile yaparak kişileri etkilemek ne kadar doğru. İkincisi ruhani varlıkların sadece cinlerden oluştuğunu mu düşünüyorsunuz, eğer bu şekilde düşünüyorsanız daha fazla araştırma yapın. Forumda bir şeyler yazmak zorunda değilsiniz, Çünkü çoğu yorum sırf bir şeyler yazmak için yazılmış gibi duruyor.

ruhani arayış içinde olan herkes öncelikle, psikolojik olarak kendini sorgulamalı ve daha sonra modern tıbbın yardımına baş vurmalı, yaşadığım olaylar kendimden kaynaklanıyor mu diye bakmalı, daha sonrasında eğer modern tıp bir cevap veya çözüm bulamıyorsa, ruhsal şifacılıkta sorunlarının cevabını aramalı.

Ruhani şifacıların içindede sadece tek taraflı çalışanları değil evrene bütüncül bakabilenler seçilmeli, sende cin var, büyü var diye kandırılan ve bunların çıkması lazım diye cinsel tacize varan çözüm solları sunan yüzlerce kendine hoca diyen kişiler var. Kişiler bilmedikleri ve kurtulmak istedikleri için de pek çok yanlışa sürüklenebiliyorlar.

Uzman olmadan da kendi kendimizi koruyabiliriz. Sitede bunlar için yeterli bilgi mevcut, onları bir araştırın, anlamadığınız yerleri sorun, yapamacağınızı düşündüğünüz yöntemler ise ben bu malzemeleri bulabilirim, bunları biliyorum bu kadarını biliyorum ona göre bir temizlenme, arınma ya da koruma yöntemi sunun diye talepte bulunun. Yoksa körler sağırlar birbirini ağırlar durumu olabilir. bu konuda her gün yeni bir konu açılıyor, mesajları okuyor, eski konuları kontrol etmiyorsunuz. Yöneticilere sormuyorsunuz, sanki gerçekten yardım istemiyor da laf olsun diye açılmış gibi duruyor konular, bu konuda yardım talebinde bulunmuş kişilere onlarca kere mesaj atıldı, sitede bu konular için uygulaması basit yöntemler açıklandı. Lütfen eğer gerçekten yarıma ihtiyacınız varsa, sitemiz bunun için kuruldu, biraz caba harcayarak konu ve mesajları okuyunuz.

Anlıyorum. Tabi önce tıbba danışmak en doğrusu bunu bazı arkadaşlarla da paylaştım size de bahsetmek isterim. ''Psikolojiktir diyip önemsemedim'' dediğim kısımda psikologa gittiğimi ve bir süre tedavi gördüğümü, sonuç olarak psikologun sorunum olmadığını söylemesiyle tedavinin sonlandığını kastettim. Bunun dışında 17 yaşlarındayken rüyamda yaşadığım bir kabus mu artık ne dersiniz onun sonucunda sol kürek kemiğim üstünde kas sıkışması gibi bir şey oldu senelerdir aynı yerde aynı ağrı var doktora gittim sevgili tıp bunda da bir sonuca varamadı. Tamamen testten geçtim ve hiç bir sorunum olmadığını öğrendim. Sonuçta buradayım ve sizlere danışmak istedim. Yoksa ben de böyle şeylere şüpheci yaklaşan bir insanım. Yeni başlamış bir şey olsaydı kendi içimde sorunumu çözmeyi tercih ederdim :/

bir dua var. bu zamana kadr iki kişide görmüştim. duayı yada büyüyü yazıp sol koluna bağlıyorsun. seni birdaha rahatsız etmiyorlar. ayrıntısını bilmiyorum. uzmanını aramalısın

Ayetel kürsinin son paragrafı çok etkilidir.Onu okuyup onları yok edebilirsin bununla ilgili yaşanan hatta sahabelerin başından geçen olay bile vardır.Neyse sözü fazla uzatmayacağım bu paragrafı okuyabildiğin kadar okumanızı tavsiye ederim.'Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri