"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ne oluyor ? lütfen yardım edin acil !

forward 1905

Kayıtlı Üye
Çok kötü hissediyorum son günlerde, her şeyim tersine gidiyor. 2 tane sınav oldum, çok süper geçti ikisi de sonra sonuca bir baktım, zayıf almışım. İnanamadım, hocadan kağıtları istedim, bir de ne göreyim, bildiğim soruların bile tam tersini yazmışım. Diğer sınava da baktım öyle cevaplar verdiğimi hatırlamıyorum, sanki biri kağıdı alıp cevapları değiştirmiş. Çok kötüyüm şu anda, içimde mide bulantısı var aşırı derecede ve başım sürekli ağrıyor ve dengesiz gibiyim. Bu sabah okulda gene rahatsızlandım, sinir krizi geçiriyorum resmen, çok kötüyüm ne yapayım ?

Mide bulantısı ve baş ağrısı üzerinizde negatif bir enerji olabileceğinin belirtileri.Bunun için önce banyo yapmalı ve arınmalı ardından yıkanma işi bittikten sonra tuzlu su ile vücut ovulmalı kalan su baştan aşağı dökülmeli ve durulanmalı ayrıca üzerinize negatif çeker taşlardan biri olan kristal kuvars,kyanit,hematit,ametis gibi taşlar bulundurmanız iyi olacaktır.Eğer bu şekilde de kurtulamadığınız fiziksel rahatsızlıklarınız için bir dahiliye doktoruna görünmenizde fayda var.

Sayın Bendekiben'in söyledikleri olabilir ancak mide bulantısı ve baş ağrısı bir çok hastalığın belirtisidir. Sınav heyecanından olsa gerek bildiklerinizi yanlış yapmanız. Sinir krizleriniz süreklilik gösteriyorsa psikoloğa gitmelisiniz.

Geri