"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ne olduğunu bilmediğim birşeyler oluyor...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fund
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fund

Kayıtlı Üye
arkadaşlar gece saatlerinde ben uykudayken birden kalkıyorum birini çağırıp yeniden yatağıma dönüyormuşum yatağıma oturup çağırdığım kişiye telaşlı bi şekilde bişeler anlatmaya çalışıyormuşum olay 10 dk falan sürüyormuş ve gözlerimde tamamen açıkmış ve hiçbirini hatırlamıyorum sadece bizimkiler bana ne yaptığımı ne söylediğimi ayrıntılı anlatınca bir iki saniyelik şeyleri hatırlıyorum sık sık olmuyor ama ne olduğunu merak ediyorum bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

Dostum hala uykudasin merak etme sende bi aceyip bişi yok sadece çok derin rüya görüyorsun .sanırım adı lucid rüyaydı adı ama telaş etme benimde böyle şeyler çok oluyo.Banada ilk zamanlar garip geliyordu ama alıştım.

Okur okumaz "Uyur Gezerlikten" şüphelendim, bence bir uzmana görünün.

-Sevgi ve Işıkla...

arkadaşlar gece saatlerinde ben uykudayken birden kalkıyorum birini çağırıp yeniden yatağıma dönüyormuşum yatağıma oturup çağırdığım kişiye telaşlı bi şekilde bişeler anlatmaya çalışıyormuşum olay 10 dk falan sürüyormuş ve gözlerimde tamamen açıkmış ve hiçbirini hatırlamıyorum sadece bizimkiler bana ne yaptığımı ne söylediğimi ayrıntılı anlatınca bir iki saniyelik şeyleri hatırlıyorum sık sık olmuyor ama ne olduğunu merak ediyorum bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

Syn.Ekcs arkadaşımız doğru demiş.Uyur gezerlik olabilir.Doktora görünebilirsiniz. :)

Şimdiden geçmiş olsun. :)

uyurgezer insanları yakından tanısanız sizinde bir uyurgezer olduğunuzu rahatlıkla anlardınız. uyurgezer olmak tehlikeli olabiliyor. Uyumadan önce evinizin dışarı çıkan kapılarını kilitleyin. ve mutfağıda kapatırsanız iyi olur evet. olurda ocağı felan açarsınız ya da başka bir şey olabilir. Doktorada gitmelisiniz neden uyurgezerliliğe sebep veren şeyi bulup ortadan kaldırırsanız yaşamazsınız bunu. Sanırım devamlı olan bi şey değil yeni yeni olmaya başlamış buyüzden buna sebep olan bir hastalığınız ya da üzüntünüz stresiniz vs olabilir bunlar bulunup ortadan kaldırılırsa uyurgezerliğiniz geçebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri