Dileğini bilmem ama kart anlamlarını söylüyorum kıza bir şekilde.. Bir sevinç bir kutlama yaşamak istiyorsun bir konuda.. bilinc altındaki korkulardan arınıp yeni bir başlangıç yapıp atağa geçersen istediğin olacak demiş sana kartlar.. özetle dileğin neyse olumlu düşün harekete geç olumsuz düşüncelerinden arın..Benim bir dileğim var olmasını çok istediğim. Geçenlerde konu sormadan genel olarak kendime mesaj icerikli kartlar seçtim. Bunlar ne anlama geliyor acaba belkide dileğimle alakalı bilgi verdi ama anlamadım.
Kupa üçlüsü
Yıldız
Joker
Değnek şövalye
Kartlar bu şekildeydi
Rica ediyorum.. ama böyle sorarak öğrenmen mümkün değil kendin de yorumlamaya çalış.. tarotika diye bir site var incelemeni tavsiye ederim..Saolun arkadaşlar yorumlarınız için
Oturup ezberleme ama kendine kart çek yine öyle anlamlarına bak bütünü oluştur.. anlayarak öğren ezberle unutursun bana göre ya da şuan içinden gelmiyorsa zorlama kartlar seni ne zaman çekerse o zaman öğreniyorsun..Evet haklısın tarotikaya bir ara bakıyordum ama hep yarım bıraktım öğrenme kısmını bakınıcam tekrar.
Başka kaynaklardan da yararlanın. Orada çok düz anlamlar var. Kartlar açılıma göre bambaşka şeyler ifade edebiliyor. En iyi öğrenme yöntemi kart kart gitmek.Evet haklısın tarotikaya bir ara bakıyordum ama hep yarım bıraktım öğrenme kısmını bakınıcam tekrar.
Bence basitden zora gitmesi daha kolay olur Düz anlamları òğrenince zamanla diğer yorumları araştırır ve ògrenmesi daha kolay olurBaşka kaynaklardan da yararlanın. Orada çok düz anlamlar var. Kartlar açılıma göre bambaşka şeyler ifade edebiliyor. En iyi öğrenme yöntemi kart kart gitmek.
Hakkında hayırlısı olsun diyelimArkadaşlar bu arada dileğimin ne olduğuna gelecek olursak. Ben uzun zamandır birinden hoşlanıyorum hatta dualar falan ediyorum o da benden hoşlansın diye. Ama beni yakından tanımıyor uzaktan tanıyorum internetten resimlerine falan bakıyorum onunla yakından tanışmak için uğraşıyorum ama daha görüşmeden çok ümitsizliğe düşüyorum o da benden hoşlanır mi güzel şeyler olur mu gibisine ondan o açılımı çok merak ettim size sordum. Yorumlarınız birebir yakın duruyor.
Yani çektiğin kartlardan o yorumu çıkarmıştım kuzum.. o sana kalmış elifcimAma kartlarda adım atarsam iyi görünüyor değil mi sanki öyle demiştin cnm
Rica ederim her zamanSaol yorumun için cnm.