"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nazarmı degdi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Corina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Corina

Kayıtlı Üye
s.a 1aydır filan dudagım yara icinde yemek yerken ve su icerken acı cekiyorum
arkadaslarım akrabalarım olsun dudaklarımın büyük olduklarını ve güzel olduklarını söylüyorlar
şu 1 aydır nedense:
ah senin dudakların niye bu kadar büyük gibi laflar ettiler
yok senin dudagın büyük güzel gibi laflar ettiler:D
dudagım yara icinde bir aydır dua ettim filan gecmiyor acaba nazarmı diye düsünüyorum daha doktora gitmedim ama dudagım daha fazla acımaya basladı lütfen birşey biliyorsanız söyleyin

şimdiden teşekkürler.

vitaminsizlikten öyle yaralar çıkıyor benim dudağımdada var 10 gündür falan çok acıyor.Geçmiş olsun

teşekkürler konuyla ilgilendiginizden
vitamin eksikligi olcagını sanmıyorum cünkü cok limon meyve yerim.

Nazar olabilir tabiki, tavsiyem, birisi Sizi öven seyler söylüyor ise icinizden Masallah söyleyin.. Gecmis olsun

Vectavir adlı çok küçük bir merhem var dudak yaraları için eczanelerden temin edebilirsin aynı durum bende de mevcuttu doktor verdi. Çok güçlü bir antibiyotik küçüçük bir krem şeklinde kesinlikle çok iyi gelecektir... Geçmiş olsun.

Açıkcası ben streslendiğimde çıkıyor sadece. Genelde birşey için hayalkırıklığına uğramışsam çıkar. Ama şükür ki bu aralar yaşamıyorum. Çok vitaminsiz kaldığım zamanlar da oldu, askerdeyken çok da mikrop içeren ortamlarda bulundum ama uçuk sadece hayalkırıklığı, birşey için aşırı üzüldüğümde meydana çıktı bende. Tabii ki sizdeki etkisini bilemeyeceğim. İnşallah en kısa zamanda şifa bulursunuz...

Vectavir uçuk kremi, eğer dudağınızdaki yara uçuksa kullanabilirsiniz. Vectavir yerine Asiviral adlı kremi de kullanabilirsiniz uçuk için, kabuk bağlamasına izin vermeden küçülterek yok ediyor.

Eğer dudağın iç kısmında kenarları beyaz ortası kırmızı yuvarlak şekilli yara varsa büyük ihtimalle pamukçuk denilen durum vardır. Diş çekimlerinden sonra verilen gargaralar işe yarıyor. Karadut, böğürtlen, çilek gibi meyveler veya bunların pekmezleri çabuk iyileşmesini sağlıyor.

Yine de benim tavsiyem önce bir doktora gidip sorunu tam olarak öğrenmeniz. İlaçların hiçbiri doktora danışılmadan kullanılmamalı. Umarım bir an önce kurtulursunuz, geçmiş olsun.

ağız içindeki yaralar için tuzlu su ile gargara yapabilirsiniz biraz acılıdır ama kesin çözüm verir,karadut ta iyi geliyormuş diye duymuştum aktarlara sorabilirsiniz :)

acı si filan artık boşver yemek yerken zevk almıyorum artık:) bu aşkam deneyecegim teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri