"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nazar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ori

🌙
Moderator
Nazar, birinin kıskançlık veya hayranlık nedeniyle direkt olarak zarar vermek amacıyla istemli veya istemsiz enerji göndermesi olarak da düşünülebilir.

Bu inanç, birçok kültürde farklı şekillerde ifade edilir. Bazı toplumlarda, nazar boncuğu veya diğer koruyucu semboller kullanılarak kötü enerjinin engellenebileceğine inanılır. Başka yerlerde, dua veya ritüellerle nazarın etkileri bertaraf edilmeye çalışılır.

Bilimsel açıdan, nazarın varlığına dair somut kanıtlar bulunmamaktadır ve bu genellikle bir inanç veya gelenek olarak kabul edilir. Ancak, kültürel olarak bu inanç yaygın bir şekilde benimsenir ve insanların günlük yaşamlarında etkili olduğuna inanılır.

Peki siz nazar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Benim şuan maruz kaldığım ağır olgu.

Bizzat gözü tepemizde.

Uruç kelimesinin anlamı da bu aslında ateşin bir noktayı kül etmesi ve devamlı olarak yakması diğer anlamı kül ederek tekamül ettirme.

Satürn etkisindeyiz ve ne kadar süreceğini bilmiyorum.

Şafağa ışık yılına göre daha çok var mı bilmiyorum.

Zulmetin karanlığında nur arıyoruz.

Depremlerden(yıkımdan) sağ kurtulan bizler Simurg'un halkı olacağız.

Nazar benim için ilginç ve tuaf bir olay. Benim nazarım kendime ve sevdiklerime değer. İçten sevindigimde degiveriyor. Bu yüzden sevindigim zaman maşallah kelimesini kulanmaya ihmal etmiyorum. Musulman olmadığım halde işe yarıyor.
Çok sevince veya bir şeye sevinince bilinçaltında ani beliren ona bir zarar gelme ihtimali tezahür ediyor. Maşallah da tüm coğrafyada bunu kırıp iptal edecek bir kod olarak yerleştiği için işe yarıyor

Çay içince kız düşürme olasılığı artar.Nazar azalır.Evlilikte çiftlerin 6 aylık sevgisi muhabbeti uzar.Özgürlüğü azaltır.Başka bir nazar etkisi yaratır.Döngü devam eder.

Bu eski kullanıcı sağa sola saçmalıyor.Ya da kafa temiz.Cinsellik başka bir şey değil.Sayfalarca gevezelikte sohbet eden çocuk mu bu?
Yoo kafam güzel değil.

Sadece günde 1 pakete düşürdüğüm sigara var.

Cinsellik hiç alakası yok.

Bence siz yalnış anlıyorsunuz fransız lejyoneri.

Benim dediğim şeyi tam tahlil edemiyorsunuz:

Yıkımdan kurtulan çocuklar, güneşin ahit sandığını Türkiye'ye getirecekler.

Bu binlerce yıllık bir emanet, Anadolu topraklarının yeniden dirilişi.

Hititler-Selcuklu ve Türkiye.

Yoo kafam güzel değil.

Yanlış anlamıyorum.Cevap vermedim diye yazına neyin pozisyonunu alıyorsun?Tütün çayı bir terimdi
bende bilmiyorum tarifini.Olmazsa olmasın.Kalbim iki kere durdu diyorsun anlıyım diyorum da yok yani.
İstediğine inan da neyin nefreti?

Bilimsel açıdan bir kanıtı olmasa da benim tüm enerjimi bitirip, yorgunluktan ölmeme sebep oluyor. Çevrede duyduklarıma göre insanları hasta edebiliyor hatta saçlarını beyazlatabiliyormuş, ne kadar doğru bilmem.
Tuz çevirmek gerçekten etkili oluyor ama nazardan arınmada.

Yanlış anlamıyorum.Cevap vermedim diye yazına neyin pozisyonunu alıyorsun?Tütün çayı bir terimdi
bende bilmiyorum tarifini.Olmazsa olmasın.Kalbim iki kere durdu diyorsun anlıyım diyorum da yok yani.
İstediğine inan da neyin nefreti?
Bir nefret yok.Sadece bir deneme olarak üzerime geliyor, bende olmayan negatif tüm tasallutları üzerime üşüşüyor bu durum zarfında çoğu zaman zihnime etki ediyor.

Acıdan ve zulümden bazen saçma konuşuyorum kusura bakma.

Ama bundan sonra bizler için daha güzel günler gelecek, sizler için uğraşıyorum kendim için değil.

Daha güzel bir gelecek için ama karşı taraf çok fena, ancak bu denemeyi bir başarırsam, ahit sandığı Türkiye de olacak.

İşte ondan sonra çileli günler bitecek ve kolay günler, mutlu günler huzurlu baharlar bizim olacak.

Dediğim bazı şeyler sana tuhaf gelebilir ancak tüm bunlar nazardan kaynaklanıyor.Bir öyle bir böyle söylediğim doğru aslında bu benden kaynaklanmıyor nazardan oluyor.

Bir nefret yok.Sadece bir deneme olarak üzerime geliyor, bende olmayan negatif tüm tasallutları üzerime üşüşüyor bu durum zarfında çoğu zaman zihnime etki ediyor.

Acıdan ve zulümden bazen saçma konuşuyorum kusura bakma.

Ama bundan sonra bizler için daha güzel günler gelecek, sizler için uğraşıyorum kendim için değil.

Daha güzel bir gelecek için ama karşı taraf çok fena, ancak bu denemeyi bir başarırsam, ahit sandığı Türkiye de olacak.

İşte ondan sonra çileli günler bitecek ve kolay günler, mutlu günler huzurlu baharlar bizim olacak.

Dediğim bazı şeyler sana tuhaf gelebilir ancak tüm bunlar nazardan kaynaklanıyor.Bir öyle bir böyle söylediğim doğru aslında bu benden kaynaklanmıyor nazardan oluyor.
Dalga geçtiğini veya kastı yaptığını düşünüyorum.Anlamıyorum.Eski kullanıcı olup olmadığında şüpheli.Bende sıkılıyorum yazı okuyorum.Beynime kan sıçrıyor akıldışı.Eden bulsun bir şey demiyorum.

Dalga geçtiğini veya kastı yaptığını düşünüyorum.Anlamıyorum.Eski kullanıcı olup olmadığında şüpheli.Bende sıkılıyorum yazı okuyorum.Beynime kan sıçrıyor akıldışı.Eden bulsun bir şey demiyorum.
Boşver tamam sen öyle düşünüyorsan kusura bakma.Yoksa bu tartışma uzar gider.O cevap yazar sonra ben.

Doğru aslında Urum Bey'in söylediği doğru.Benim daha olayın ilk başında ona görünmem lazımdı.Ben tek başıma daha fazla bu saldırıya direnemem.

Bilimsel açıdan bir kanıtı olmasa da benim tüm enerjimi bitirip, yorgunluktan ölmeme sebep oluyor. Çevrede duyduklarıma göre insanları hasta edebiliyor hatta saçlarını beyazlatabiliyormuş, ne kadar doğru bilmem.
Tuz çevirmek gerçekten etkili oluyor ama nazardan arınmada.
Aynen söylediğiniz gibi ve çok daha fazlası.

Yoo kafam güzel değil.

Göklerin Krallığı nın kurulacağı günler yaklaştı, siz daha Anadolu Türk mü Bizans mı onun tartışmasına yeni mi giriyorsunuz? 🤣😂😅

Nazar, enerjilerin birbirleri ile olan gizli etkileşimidir.
Kaçınılmazdır yani.

Herkez herkese iyi gelmek zorunda değildir.
Benim kolayca ben olabiliyor olmam, senin sen olmanı kesebilir. Zorlaştırabilir. Hatta seni kendine bile yabancilastirabilir.

Temelde her zaman bir enerjiler çatışması vardır. Olacaktır.

Enerjini verimli kullanmak için aşkın varlık bilincine ulaşmadan evvel nazar ve hased edenlerin elinden birbirinden farklı suretlerde ve kisveler altında imtihanlar vermek hepimizin başlangıç şartlarını oluşturur aslında. Çok az insan suni bahanelerin ardındaki art niyet enerjisini farkedebilir ve kendince tedbirler alır.

Bu olmazsa varlık iddian da zaten tehlikeye girer. Yüksek enerji, düşük enerjiyi yutarak gücüne güç katmaya programlıdır çünkü.

Enerjisini yönetemeyen kişi evvela en sevdiklerinin celladı olur. Onların doğal gelişimini engelleyerek bunu yaparlar.

Enerjisini yönetemeyen kişi evvela en sevdiklerinin celladı olur. Onların doğal gelişimini engelleyerek bunu yaparlar
Enerjisini yönetebilmek için farkındalık şart. Ben bazen koyun gibi yaşayan sorumsuz insanlara imrenirim. Çünkü basit istekler ve basit hedefleri var onların. Sabit İnaç ve sıfır empati. Öyle yaşamak kolay.

Ama şuan Retro'nun yorumu okuyunca tekrar yaratıcıma şükrettim. Sevdiklerime zarar vermeden yaşamak en büyük ödülü kişisel gelişimin ve farkındalığın.

Nazar, enerjilerin birbirleri ile olan gizli etkileşimidir.
Kaçınılmazdır yani.

Herkez herkese iyi gelmek zorunda değildir.
Benim kolayca ben olabiliyor olmam, senin sen olmanı kesebilir. Zorlaştırabilir. Hatta seni kendine bile yabancilastirabilir.

Temelde her zaman bir enerjiler çatışması vardır. Olacaktır.

Enerjini verimli kullanmak için aşkın varlık bilincine ulaşmadan evvel nazar ve hased edenlerin elinden birbirinden farklı suretlerde ve kisveler altında imtihanlar vermek hepimizin başlangıç şartlarını oluşturur aslında. Çok az insan suni bahanelerin ardındaki art niyet enerjisini farkedebilir ve kendince tedbirler alır.

Bu olmazsa varlık iddian da zaten tehlikeye girer. Yüksek enerji, düşük enerjiyi yutarak gücüne güç katmaya programlıdır çünkü.

Enerjisini yönetemeyen kişi evvela en sevdiklerinin celladı olur. Onların doğal gelişimini engelleyerek bunu yaparlar.
Teşekkür ederim şeyhim bu motivasyonunuz bana güç verdi.

Geri