"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nazar yüzünden istediklerimin olmaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

killer queen

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.
Ben çok nazar çeken biriyim. Bunu kendim de hissediyorum ve fark ediyorum, çevremde bu işten anlayanlar ve de gittiğim falcılar da bana söylüyorlar. En son gittiğim 2 falcı bana çok nazar çekiyorsun, olmasını istediğin şeyleri kimseye söyleme dediler. Ama insanlık hali işte insan ailesiyle ve yakın arkadaşlarıyla paylaşmak istiyor. Kendimi tutup paylaşmasam da sürece veya olaya tanık oldukları için bir şekilde haberleri oluyor. Ve benim işlerim ya tıkanıyor ya da çok ağır ilerliyor. Herhangi bir konuda iyi gelişmeler yaşarken başka birinin bundan haberi olduğu an o işim resmen mahvoluyor. Ben bu durumu engellemek, bundan korunmak için ne yapabilirim? Artık yaşadığım gelişmeler ve de gelişememeler canımı sıkıyor.

yıldız düşüklüğü diye bi tabir var , yıldız yükseltme çalışmaları yapılıyor , ufaktan bir tanıdığın varsa bir cami imamına bile gitsen seni birine yönlendirir, nazar için bir şeyler hazırlayabilirler. kendim yapıcam diyorsan da, bir beze kayatuzu doldur sonra ağzını iple bağla yanında taşı. şap öneriyorlar, , bitki yağları kullanabilirsin , gül suyu da kullanabilirsin frekansını yükseltmek için , ya da havass kaynaklarına bakıp ufak tefek uyulamaları yapabilirsin, biri sonuç verecektir fakat kısa sürelik olacak, sürekli yaptıgın zaman duvar olucaktır , falcıların dediği durumu ben de yaşıyordum birine söylesem o iş yatıyodu , artık söylemiyorum temkinliyim , söyleme yani söylemek zorunda değilsin ama bu durumu zamanla aşarsın . nazarlık olarak üzerlik falan da kullanılıyor onun tarifleri internette var dua okumalı falan , deneye deneye çarpa çarpa bişiler öğreniyosun profesyonel şekilde olamasa da, basit şeyler kurtarır yani.

ben genellikle havass ile durumu çözmeye çalışıyorum sen begenmedin baska sistemlerle çöz, misal birisi olumlama yap der şu kadar gün , bir başkası şu yağı sür der. bi büyüğüm şekerli su dök derdi yoluna falan , sonuç verir mi bilmiyorum denemek bedava.

yıldız düşüklüğü diye bi tabir var , yıldız yükseltme çalışmaları yapılıyor , ufaktan bir tanıdığın varsa bir cami imamına bile gitsen seni birine yönlendirir, nazar için bir şeyler hazırlayabilirler. kendim yapıcam diyorsan da, bir beze kayatuzu doldur sonra ağzını iple bağla yanında taşı. şap öneriyorlar, , bitki yağları kullanabilirsin , gül suyu da kullanabilirsin frekansını yükseltmek için , ya da havass kaynaklarına bakıp ufak tefek uyulamaları yapabilirsin, biri sonuç verecektir fakat kısa sürelik olacak, sürekli yaptıgın zaman duvar olucaktır , falcıların dediği durumu ben de yaşıyordum birine söylesem o iş yatıyodu , artık söylemiyorum temkinliyim , söyleme yani söylemek zorunda değilsin ama bu durumu zamanla aşarsın . nazarlık olarak üzerlik falan da kullanılıyor onun tarifleri internette var dua okumalı falan , deneye deneye çarpa çarpa bişiler öğreniyosun profesyonel şekilde olamasa da, basit şeyler kurtarır yani.

ben genellikle havass ile durumu çözmeye çalışıyorum sen begenmedin baska sistemlerle çöz, misal birisi olumlama yap der şu kadar gün , bir başkası şu yağı sür der. bi büyüğüm şekerli su dök derdi yoluna falan , sonuç verir mi bilmiyorum denemek bedava.

Bana civanın çok etkili olduğunu söylediler. Şimdilik onu taşıyorum yanımda. Yeni taşımaya başladım sayılır. Bakalım işe yarayacak mı. Ama yine de içim rahat etmiyor. Sürekli ayetel kürsi, nas, felak, ihlas, fatiha okuyorum korunmaya niyet ederek. Allah'ım kabul ediyordur inşallah. Kaya tuzunu ben de çok duydum denedim de ama devamını getirmedim bilmiyorum o yüzden.
Söylememek çok zor bir şey. Atıyorum bir insanla flört ediyorsunuz, e haliyle çevreniz bir şekilde haberdar oluyor bundan. Nasıl engelleyeceğiz ki :/

Bana civanın çok etkili olduğunu söylediler. Şimdilik onu taşıyorum yanımda. Yeni taşımaya başladım sayılır. Bakalım işe yarayacak mı. Ama yine de içim rahat etmiyor. Sürekli ayetel kürsi, nas, felak, ihlas, fatiha okuyorum korunmaya niyet ederek. Allah'ım kabul ediyordur inşallah. Kaya tuzunu ben de çok duydum denedim de ama devamını getirmedim bilmiyorum o yüzden.
Söylememek çok zor bir şey. Atıyorum bir insanla flört ediyorsunuz, e haliyle çevreniz bir şekilde haberdar oluyor bundan. Nasıl engelleyeceğiz ki :/

civada etkili doğrusunu yapmışsın . yanında tarçın kabugu taşıyabilirsin, deri iplikle tarçın kabugunu delerek geçir boynunda taşı ,şansın açılır. ara ara sirke dök suya , tuz da koyabilirsin içine onunla duş al , haftad bir mi yaparsın orası sana kalmış , çok rahatladıgını göreceksin , yağ al esansiyel yağlardan odana koy koku yayılsın ,frekansını yülseltir. kral yağlardan biri de "gül" rose yani . kesinlikle tavsiye ederim :)

Okaliptüs: Melankolinin, üzüntü ve endişenin dağılması.
Sandal ağacı: Derin düşünce, hayal gücünü yüksekliği.
Günlük: Olumsuz düşüncelerin, nazar enerjisinin uazklaştırılması, sükun.
Gül: Dinginlik, huzur, sevgi.
Limon: Rahatlama, sinir yatışması.
Yasemin: Anlayış, kavrama, mistik algı.
Lavanta: Enerji, şifa, arınma.
Papatya: Arı, içten duygular, sevinç hissi.

yukarıda yazılanlardan kullanabilirsin

Neden gül dedim bu da açıklaması ,

"Hani o annemizin “mikrobu kırar” diye serpiştirdiği lavanta yağı varya, misler gibi kokmasından başka 118 Mhz enerji yayıyormuş Fesleğen 52, Nane 78, Melisa 102, Papatya 105 Mhz enerji yayıyor; GÜL bu listenin en tepesinde kraliçeler gibi 320 Mhz’lik aurasıyla çalım satıyor . Gül’ün sarsılmaz tahtı , aşkla ilişkilendirilmiş olması sadece güzelliğinden değilmiş besbelli … “gül gibi” demez miyiz beğendiğimiz bir şeye . Adının anlamı “güle dönüşmek” olan herkes gibi ; bi daha vuruldum bunu öğrenince ben Gül’e, hak verdim zavallı Bülbül’e"

Frekans ile ilgili bir başka yazı ,

"Bu arada vücut frekanslarımızın başka maddelerle etkileşimini araştırmak için, bu araştırmalardan birinde KAHVE’yi de kullanmışlar. Ve o 40 yıl hatırı olan, en berbat sohbete bile hatırına katlanılan, her gün 11:00’de elimde olmazsa krize sokan keyif içeceği vücut frekansını düşürüyormuş… Ayrıca olumlu ve olumsuz düşüncelerin de frekanslarımız üzerinde etkisi incelenmiş. Olumlu düşünce frekansımızı 10 Mhz yükseltirken; Olumsuz bir düşünce 12 Mhz düşürüyormuş . Meditasyon, dua gibi çalışmalar 15 Mhz kadar yükseltiyormuş . Frekansımız düştüğünde vücudu dengelemek için esans yağlardan faydalanabilirmişiz (“Mekke’den dün geldim” tadında ortalarda gezinmek istemiyorsak suyuna girmiyoruz tabi ki, sadece koklamak yeterliymiş ) Sonuç olarak ; önce ruhumuzu, bedenimizi dinlemeyi öğrendikten sonra; gerçekten neye ihtiyacımız var ? buna karar verip esans yağları günlük hayatımıza ufak ufak dahil edebiliriz "

O frekans biraz pahalıya yükseliyor codzombi :D Gül yağı kg 4-6 bin arasında hatta cıkabiliyorda fiyatı :D Suyunu kullansak olmazmı daha hesapli hatta yıkanabilirizde suyuyla :DBir yerde sordum 3 cc 150 tl cik :D

O frekans biraz pahalıya yükseliyor codzombi :D Gül yağı kg 4-6 bin arasında hatta cıkabiliyorda fiyatı :D Suyunu kullansak olmazmı daha hesapli hatta yıkanabilirizde suyuyla :DBir yerde sordum 3 cc 150 tl cik :D

olur olur :D gül suyunu ben de kullanıyorum odama sürekli serpiyorum :D fakirseniz gül suyu kullanabilirsiniz ,gül suyu fakir işi zaten :D

Ne güldürdün beni şimdi. :D

Fiyatı bir yana 7 bin ton gül çiçeği toplanıyor ve bunun 4 bin tonundan yağ elde ediliyor, sadece 1kg.Fiyatının yukarlarda olması normaldir.Bazı aktarlarda 30-50 tl yede 20 grm lık bulunuyor tabi saflık derecesi tartışılır.
Bu bitkilerin frekansları hakkında forumda bir konu varmıydı anımsayamadım yoksa ise codzombi bir bakıversen çok seviniriz :):Angel_anim:

Ne güldürdün beni şimdi. :D

Fiyatı bir yana 7 bin ton gül çiçeği toplanıyor ve bunun 4 bin tonundan yağ elde ediliyor, sadece 1kg.Fiyatının yukarlarda olması normaldir.Bazı aktarlarda 30-50 tl yede 20 grm lık bulunuyor tabi saflık derecesi tartışılır.
Bu bitkilerin frekansları hakkında forumda bir konu varmıydı anımsayamadım yoksa ise codzombi bir bakıversen çok seviniriz :):Angel_anim:

yeterki 1000 damlada 1 tane gülün maddesini bulundursun yine iyidir az olucak ama yine fakir işi yani elimizdekilerle yetinicez tasavvuf mode on :Angel_anim:

bakmadım da başka yerlerden alıntıladım sayın aja, linkleri de verebilirim detaylı bi şekilde :p

71 felak 71 nas ve 71 ayetel kursinin nazar aldığı ve yıldız yükselttigini okumuştum. Okurken nazar varsa gözlerinden yaş geliyormuş ve cok esniyormussun.kaya tuzunun da negatif enerjiyi çektiğini düşünürsek eline bir miktar kaya tuzu alıp bu sureleri okursan ve kaya tuzunu bir tavada patlatirsan çok faydalı olur diye düşünüyorum. Müslümansanız tabii.sirkeli suda çok iyi diyorlar bir arkadaş banyo suyuna katabileceğini söylemiş. Ayrıca bilgili dostlar ne der bilemiyorum ama ben hacamatın da negatif enerjiyi aldığını düşünüyorum özellikle kalbin arkasindan yaptırırsaniz. Bildiğim kadarı ile bahar aylarında yapılıyor şuanda sonbahardayiz internetten zamanlarini araştırıp yaptırabilirsiniz. Dileklerinizi sadece en yakinlarinizla paylaşın ben de dileklere bile nazar degdigini düşünüyorum. Mevlana'nın da bir sözü vardı yanlış hatırlamıyorsam "Olmasını istediğin bir şeyi içinde tut" diyordu.siz de Içinizde tutmaya gayret gosterseniz daha iyi olur belki :)

Aynı sıkıntı bendede var. Kime gitmissen sende yıldız düşüklüğü ve ugrama var dedi.
Uğramadan kurtardimda bu yıldız düşüklüğü üzerinde fazla durmadim.
Aynı şekilde hiç bir işim yolunda gitmiyor tam olacak derken bozuluyor.
Bu konuyu ilgiyle takip edecegim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri