Midnightsword
Kayıtlı Üye
Dizlere dolanarak dizlere sıkıntı veren ve cinsel enerjiyi tamamen emen musallat varlıklardan nasıl kurtulabilirim ?
Bal pekmez kuruyemis onca seyi karistirip yer isen duz duvara bile tirmanirsinFelak, nas ve Ayetel Kürsi okuduktan sonra abdest alıp iki rekat dua namazı kılıyorsunuz.
Ardından, bakın burası önemli; ceviz, fındık, fıstık, ay çekirdeği, bal ve pekmezi karıştırdıktan sonra her ayın üçünde, yedisinde, ondokuzunda, yirmiyedisinde ve son gününün kuşluk vaktinde dörder yemek kaşığı yedikten sonra bunlara ek olarak her tüketim sonrasında elli çök kalk, elli şınav ve akşam ezanından sonra iki kilometre tempolu yürüyüş / koşu yaparak bir sene bir gün boyunca devam ediyorsunuz.
Bu süreç içerisinde paket gıda ve medya içeriklerinden uzak durursanız etkisi artar.
bel altı cinleriyle savaşmanın anahtarıBal pekmez kuruyemis onca seyi karistirip yer isen duz duvara bile tirmanirsin![]()
Fikir vermekten çok gerdek gecesi için damada verilen macunun tarifini verdim resmen.Sıkıntısını yazan kişi ejderhayla ilişkiye girmeyecek 4 kaşık ne demekbakın burası önemli; ceviz, fındık, fıstık, ay çekirdeği, bal ve pekmezi karıştırdıktan sonra her ayın üçünde, yedisinde, ondokuzunda, yirmiyedisinde ve son gününün kuşluk vaktinde dörder yemek kaşığı yedikten sonra
Çok sayıda sex partneri varsa anca yeter, belki de gerçekten ejderha sevgilisi vardır bilemeyizFikir vermekten çok gerdek gecesi için damada verilen macunun tarifini verdim resmen.Sıkıntısını yazan kişi ejderhayla ilişkiye girmeyecek 4 kaşık ne demek![]()
Sizde şehvet çoğaldıkça onlar sizi rahatsiz ederler.Dizlerinizdeki vücudunuzdaki hisler onların size karşı cinsel eğilimi olduğunu gösterir.Banyoda yikanirken diz kaplarinizla göbege kadar kapalı olsun.Bu tür hisler olduğu zaman gusül abdesti alın.Ayet kürsü ile koruma yapabilirsiniz.Okuyup üfleyip elinizi vücudunuzu sürün yatin.Dizlere dolanarak dizlere sıkıntı veren ve cinsel enerjiyi tamamen emen musallat varlıklardan nasıl kurtulabilirim ?
Karşı tarafın ejderha olabilmesinden şüphelendimÇok sayıda sex partneri varsa anca yeter, belki de gerçekten ejderha sevgilisi vardır bilemeyiz![]()
Dizlerindeki ve vücudundaki hisler doktora görünmesi gerektiğini ve ardından da doktorun önereceği şekilde spor yapması gerektiğini gösterir.Sizde şehvet çoğaldıkça onlar sizi rahatsiz ederler.Dizlerinizdeki vücudunuzdaki hisler onların size karşı cinsel eğilimi olduğunu gösterir.Banyoda yikanirken diz kaplarinizla göbege kadar kapalı olsun.Bu tür hisler olduğu zaman gusül abdesti alın.Ayet kürsü ile koruma yapabilirsiniz.Okuyup üfleyip elinizi vücudunuzu sürün yatin.
Evet dimi, hatta peygamberler sürekli uçkurunun peşinde koşan günümüz zamparalarının majisyen versiyonuyduCinsellik bütün yaşam tercihlerini oluşturan bişey bana göre.İnsanlar ona göre biçim alıyorlar.Cennet bile hurulik ile teşvik edilen bir kavram.Peygamberlerin Tarihdeki büyük liderlerin hepsi çok eşi olmuş.İnsani çok fazla celp eden bir şey cinsellik.
Ben bir tanesi ile bas edemedim, ömrumu yedi, cok esli olanlara saygim bin kat daha artti helal olsun ne diyeyim bilemedimCinsellik bütün yaşam tercihlerini oluşturan bişey bana göre.İnsanlar ona göre biçim alıyorlar.Cennet bile hurulik ile teşvik edilen bir kavram.Peygamberlerin Tarihdeki büyük liderlerin hepsi çok eşi olmuş.İnsani çok fazla celp eden bir şey cinsellik.
Paran azdır ondandır, yoksa peşinden ayrılmaz hazır ve nazır halleriyle beklerlerdi, soylu asilzade hanımlar gibiBen bir tanesi ile bas edemedim, ömrumu yedi, cok esli olanlara saygim bin kat daha artti helal olsun ne diyeyim bilemedim![]()