"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nasıl gördüğümü bilmiyorum.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan guys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

guys

Kayıtlı Üye
Dün çok uykum vardı ve yattım ablam için Mimar Sinan Üniversitesine Yatay Geçiş başvurusunda buluşmuştuk önceden.O kadar uykum olmama rağmen yataktan birden fırladım ve ablam ile anneme yarın ablam Asillerde çıkıcak dedim.Resmen ablamın adı resim gibi gelmişti gözümün önüne.Ama o anda nasıl o yorgunlukla yataktan fırladım bilmiyorum çok ani oldu sonra tekrar uyumuşum zaten bu nedir?

Çok kafaya taktığınızdan da olabilir eğer ki ''Asillere'' çıkarsa bunu size gösteren rahmani varlıklardır .
Sevgiyle

Kafaya takmadım hatta ben ağzıma bile almıyordum diyelim ama nasıl gördüğümü bilmiyorum.Önceden konu açmıştım zaten söylediğim birçok şey oluyordu bazen ne olucağını önceden kestirebiliyordum ama rüya gibi görüp o yorgunlukla yataktan fırlamama şaşırıyorum nasıl oldu diye.

6. hissiniz kuvvetli olabilir . Gördüğünüz o şey uyku ile uyanıkla arasındadır birden gelir hiç anlamadığınız zamanda fakat bu yaşadığınız psikolojikmidir yada başka birşey mi kesin birşey söylemek istemiyorum .

Geri