Meraba arkadaşlar. Tesadüfen buldum burayı. Çok da iyi oldu. Ben biseyi çok merak ediyorum. Etrafımda bi varlık var mı yok mu ayırt edemiyorum. Kuruntu da olabilir diyorum. Aklım cok karisik hep de öyleydi. Soyle anlatayım kendimi bildim bileli kabuslar görürüm. Kabuslar yüzünden geçen sene delirmek üzereydim. Bu yıl hicbisey yok. Çok dua ettim ondan olabilir ama yinede garipsiyorum bu kadir basitmiymis diye.Cok cesur bi hatundum ben aslında şu son iki yılda bir korku çöktü üstüme herhangi bir yerde tek kalamiyorum. Çünkü ne zaman özellikle kapalı mekanda tek kalsam hep bir şey oluyor . kapılar açılıp kapaniyor perdeler oynuyor bardaklar düşüyor ama kirilmiyor ne hikmetse . tek basima yaşadığım için olaylari kimsede inanmıyor inandiramiyorum bende inanmazdim bir baskasina hak veriyorum tabi. Kimse de inanmayinca bende şüphe duymaya başladım kapı carpti hava alan biyer var gözüme oyle gelmistir diye .Cok mutlu hissettiğim zaman hep etrafimda hissediyorum çok garip . üzüldüğüm agladigim zamanlarsa tam tersi hissediyorum sanki hic yoklar. Bir keresinde rüyamda yatağın üstünde havada asılı bildiğin havadaydim sirt üstü yatiyor pozisyonundaydim tıpkı filmlerdeki kizlar gıbı ama etrafımda çok minik minik varliklar vardı şekillerini secemedim cok miniklerdi nasıl desem ınsan kafasi buyukluklerinde etrafımı sarmislardi. Korkutmadi düşündürdü beni anlam veremedim hala da anlayamiyorum. Dediğim gibi ayırt edemiyorum etrafimizda varlık var mi yok mu nasıl ayırt edebiliriz ? Peki var ise ne olduğunu hangi varlık olduğunu nasıl bileceğiz?