Nasıl ayırt edebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sarı göz

Kayıtlı Üye
Meraba arkadaşlar. Tesadüfen buldum burayı. Çok da iyi oldu. Ben biseyi çok merak ediyorum. Etrafımda bi varlık var mı yok mu ayırt edemiyorum. Kuruntu da olabilir diyorum. Aklım cok karisik hep de öyleydi. Soyle anlatayım kendimi bildim bileli kabuslar görürüm. Kabuslar yüzünden geçen sene delirmek üzereydim. Bu yıl hicbisey yok. Çok dua ettim ondan olabilir ama yinede garipsiyorum bu kadir basitmiymis diye.Cok cesur bi hatundum ben aslında şu son iki yılda bir korku çöktü üstüme herhangi bir yerde tek kalamiyorum. Çünkü ne zaman özellikle kapalı mekanda tek kalsam hep bir şey oluyor . kapılar açılıp kapaniyor perdeler oynuyor bardaklar düşüyor ama kirilmiyor ne hikmetse . tek basima yaşadığım için olaylari kimsede inanmıyor inandiramiyorum bende inanmazdim bir baskasina hak veriyorum tabi. Kimse de inanmayinca bende şüphe duymaya başladım kapı carpti hava alan biyer var gözüme oyle gelmistir diye .Cok mutlu hissettiğim zaman hep etrafimda hissediyorum çok garip . üzüldüğüm agladigim zamanlarsa tam tersi hissediyorum sanki hic yoklar. Bir keresinde rüyamda yatağın üstünde havada asılı bildiğin havadaydim sirt üstü yatiyor pozisyonundaydim tıpkı filmlerdeki kizlar gıbı ama etrafımda çok minik minik varliklar vardı şekillerini secemedim cok miniklerdi nasıl desem ınsan kafasi buyukluklerinde etrafımı sarmislardi. Korkutmadi düşündürdü beni anlam veremedim hala da anlayamiyorum. Dediğim gibi ayırt edemiyorum etrafimizda varlık var mi yok mu nasıl ayırt edebiliriz ? Peki var ise ne olduğunu hangi varlık olduğunu nasıl bileceğiz?

Çok bilgisizmisim ben farkettim de. Ulasmaya çalışıcam bahsettiğiniz arkadasa da. Çok sağolun teşekkürler zaman ayırıp cevapladiginiz için

Anlattığınız gibi ise ben olsam korkmazdım. Sizi mutlu ediyorlarsa dediğiniz gibi, iyi enerjileri vardır muhtemelen. Düz mantık insanım. Bu işlerden anlamam ama varsayımda bulunuyorum. Bakım yaptırmanızda fayda var. Cesur olmaya devam edin. Çoğu zaman insanlara zarar veren şey korktukları şeyden çok korkularıdır.

Bazı durumlarda kişiler varsa kendi güçlerinin farkında olmayarak ya da fizik kurallarıyla alakalı kontrolsüz gelişen olayları bir şekilde çözüme ulaştırmaya çalışırlar. Genellikle de varlıkları sorumlu tutma eğilimi vardır.
-Varlıklar olabilir
-Kendi gücünüz vardır bundan kaynaklanıyor olabilir
-Tamamen fizik kuralları dahilinde statik elektrik, hava akımı, manyetik alan vs. gibi durumlarla ilginç denen durumlar ortaya çıkabilir.

Kabuslarınızın bitmesi döneminde uyuduğunuz alanın değişmesi söz konusu muydu? Örneğin yatağın yerini değiştirmek, yönünü değiştirmek, oda veya ev değiştirmek gibi? Bu tür aniden kesilen yoğun kabuslar geopatik stres alanlarıyla, belli bir dönem bilinç altını çok yoğun meşgul eden olaylarla, atmosferik iyon yoğunluğu değişimlerine açık bir alanda yapılan yapıda uyumayla da açıklanabilmektedir.

Cok fazla mekan degistiriyorum. Şehir dışında öğrenci olduğum icin. Ailemin evi kardeslerimin arkadaslarimin evi ve kaldığım yurt.o dönemde uyudugum yeri ve yönü de degistirmedim kastettiginiz buysa. Alakası olurmu bilmiyorum ama güzel kahve fali bakarım. Şekil gördüğümden değil dilime geliyor kelimeler. Plansız düşünmeden birdenbire cikiveriyor cumleler. Cok odaklanirsam insanlarin gözlerine yada ellerine bakıp da söyleyebilirim. Ama bu insanlari korkutur kahve falı korkutmaz o yüzden. Birde şöyle bir durum var varliklarla hasir nesir insanlarla ayni ortamda bulununca carpilmis gibi oluyorum. Vallahi inanmazsiniz ama öyle. Sinirleniyorum basim dönüyor göz bebeklerimin üzerinde görünmez bir ağırlık oluyor lens gibi birsey konuyor hissi ve gözlerimi cok zor kirpiyorum deli deli kocaman kocaman bakıyorum etrafa. Cok özel ayrıntı olacak ama tek istisna olarak eski sevgilim varliklarla iletisim kurduğunu iddaa ederdi ama ben onun yaninda hic kötü olmadim ve güvenli hissediyordum. Sadece kendimi bildim bileli gördüğüm kabuslarin siddeti artmis delirtme boyutuna getirmisti. Uyumamak icin direniyordum. Ozellikle gece 3 ile 5 arasi. Bence çok tehlikeli o saatler. 5 ten sonrasi rahatlik. Hele sabah ezanı kalkan adeta. Ondan öncede vardı kabuslarim pek baglayamiyorum yinede. Şu an duzeldim baya yada alıştım. Eskisi kadar korkutmuyor. Bide son zamanlarda ruyalarimda cok kisaligina göz perdem kalkiyor ve bizim bos dediğimiz bütün yerler dopdolu.. Ama hic konusmuyorlar. Düşünceyle iletisim kuruyorlar sanki. Ya da benimle konuşmuyorlar. Bi tanesi gulumsemisti bana iyi hatirliyorum.Tam anlatamiyorum farklı bir şey bu. Ama bence bir insan kaldiramaz bunu. Yada ben kaldiramam. Anlatiyorum ki gerçekleşmesin. Bir daha gormeyeyim o rüyaları. Boş dediğimiz bütün alanlar tıpkı istiklal caddesi gibi dopdolu. İnsan nasıl ürkmez ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri