evartastatim
Kayıtlı Üye
1 yıl önce bayağı uzun ve harika bir ilişkiden çıktım. tabi harika dediğime bakmayın ilişkimiz daima aile baskısından dolayı yarım kaldı hep gizli işler yaptık öğrenilince telefonuna kadar aldılar yine de yürüttük her şeye rağmen çok güzel gidiyordu ta ki ailesi kesin kararını ortaya koyana kadar. kızın telefonundan tut benliğine kadar her şeyini aldılar eve hapsettiler bana tehdit mesajları attılar. kızın bana son mesajı korkuyorum oldu yapabileceğim tek şey uzaklaşmaktı ve ben de uzaklaştım. daha da dönemeyeceğimi biliyorum tam her şey bitmişken kızın hayatına tekrar girmek ailesiyle arasını tekrar bozmama neden olur. ama 1 senede o kadar yıprandım ki hiçbir şeye inancim kalmadi. aldığım tüm zevkler kayboldu. 3-5 aya geçer diye düşünüyordum ama halen daha geçmedi ve hala daha aynı durumdayım. uyku felçleri , sıçramalar her gece en az 5 er kez olmaya başladı. el titremeleri ve belki henuz muhakeme edemediğim halisunasyonlar. psikoloğa gittim açıkçası pek bi faydası olmadı. belki diyeceksiniz bir aşktan ötürü bu hale gelinir mi ama ben de istemezdim böyle olmasını sanki engel olamadığım şeyler var gibi kızlarla konusmayi denedim unutmak için 10 dakika sonra sıkılır oldum hepsinden. 1 yıl öncesine kadar inancli hevesli hedefleri olan bir insanken simdi vardığım nokta çok berbat. kabuslar, uyku felçleri, aniden ağlamalar, el titremeleri, sıçramalar ve başka başka değişik şeyler hissetmeler. napabilirim nolur yardim edin