"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Namaz Kılıyor seccade !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan morofka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Namaz kılanın önünden niye geçiyorlar :D şaka bi yana ben bunun gerçek olduğuna inanamadım. İçinde bir sopa falan olabilir dik durması için zaten hareket etmiyor.

Birde ibreti neden böyle küçük şeylerde arayalım ki koskoca evren var ibret alınacak.

Şaşkınlıkla ızledım onun ıcın sızlere sundum...Yorumlarınız ne olucak benımde amacım bılgılenmek !

Bu aralarr bu videolar çookk geziyor nette,

Örn: '' Allah diyen kapak, allah dıyen sandalye kayboluyor gibi vs ''

yukarıya yazdıklarım gerçek, netten bakarsanız bulursunuz (:

Buna benzer vıdeolar ve olaylar gerçeklıgı 100% kaç acaba kıyamet alametlerinden mı ?

ben bu videonun aynısını çekerim, hatta benim videomda o seccade hareket de eder, secdeye de yatar. arkadaşlar orada sadece bir seccade bükülmüş şekilde duruyor, neden gerçek diye düşünelim ki... ayrıca hatırlarsanız bir ara mekkede de melekler inmişti, ve kanatları vardı! oysa ki islami bilimlerde melekler kanatsızdır, meleklere kanatları hristiyan inancı eklemiştir. yani demem o ki, ben bu videolara hiç bir zaman inanmam, her zaman yapılan şeyler bunlar..

Araştırmam da çoğu ınsan gerçek dıyor !!!
Gerçek diyenlerden hangisi oradaymış? Allah aşkına islamiyetin böyle safsatalara ihtiyacı mı var anlayamıyorum(Sözüm size değil).Nasıl adlandırıyoruz nasıl tanıtıyoruz şaşırtıcı.Bu genel yargıları da kıramıyoruz yoksa.Doğru düzgün anlatabilseydik içindeki inancı sevgiyi üreten bulan keşfeden insanlığa çokça faydası olan genel bir nufus olsaydı..... Söyleyecek şey çok ama %1 dahi inanmam bu videoya her yıl balon haberler balon videolar gezip duruyor.İnancı böyle mi anlatmak gerek?

Eğer seccade hareket etseydi bile inanmazdım. Çamaşır makinesini bile dansettirebilirim şahsen :) Bilgisayar teknolojisi nelere kadir

Kaldı ki orada kimsenin namaz kıldığı da yok? Namaz vakti olsa diğer insanlar da namaza dururdu.

Allah diyen pantalonda varmıs :D :) bu tur videolar cok var nette , tamamı sahtedir ... Baknız : bazı seylerle , bazı isimler geciyor diye *kanıt* *allahın varlıgıdır* *islamın varlıgına kanıttır* diye birşey yoktur ... EGERKİ BOYLE DİYORSANIZ : Bir Pastafaryanizm dinine bakın derim... ;)

Kesinlikle şu sıralar bu tarz videolar çok fazla yayınlanıyor!! Geçenlerde bir hocanın konuşmasını paylaşmıştım arkadaşlar, bu tarz videolara inanılmaması gerektiğini deccal işi olduğunu belirtiyor.. Mekke üzerinde gezen melek videosu da yalan bu da yalan bu tarz videolar da yalan.. İnanmayın arkadaşlar..

Geri