"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Müzisyenler gelin beraber çalışalım

sevgili müzisyen arkadaşlar. Subliminal ve hipnomeditasyon müzkleri yapıyorum. Bunun için orjinal müzikler oluşturmak istiyorum. Ses ve ritiminde tedavi edici özelliğini kullanmak istiyorum. Dj programları ile kendi müziğimi oluşturuyorum. Bununla birlikte canlı bir sesin ruhunun tedavi edici özelliğini de bu eserlerle birleştirmek istiyorum. Anklarada yaşayan arkadaşlar olursa çalışmamız daha kolay olur inancındayım. Ankara dışındaki arkadaşlarla katılmak isterse katılabilir:

Gelin şifa albümü yapalım.

Fl studio programında (müzik yapım programı,editleme) çok iyiyim ama Ankara'da değilim :(

hemen her arkadaşım müzik piyasasında oldugu için her müzik programına sahibim pek ilgilenirlermi bilmem ancak ankarada da pek çok beat maker arkadaşım var hepsi reson ,fl studyo,decadans, gibi son nesil programlara hakim profesyonellerdir

Black-Death Metal yapan bir grubum var, canlı enstruman konusunda yardımcı olamayacak olsamda aranje-mix-meister gibi konularda (boş vakitler dahilinde) yardımcı olmaya çalışırım..

sevgili müzisyen arkadaşlar. Subliminal ve hipnomeditasyon müzkleri yapıyorum. Bunun için orjinal müzikler oluşturmak istiyorum. Ses ve ritiminde tedavi edici özelliğini kullanmak istiyorum. Dj programları ile kendi müziğimi oluşturuyorum. Bununla birlikte canlı bir sesin ruhunun tedavi edici özelliğini de bu eserlerle birleştirmek istiyorum. Anklarada yaşayan arkadaşlar olursa çalışmamız daha kolay olur inancındayım. Ankara dışındaki arkadaşlarla katılmak isterse katılabilir:

Gelin şifa albümü yapalım.

süper bir düşünce umarım ankara'ya gelirim albüm yaparız :)

Daha yeni olsamda, 6 yıllık müzik hayatımda müziğe tek yönlü bakmayıp, farklı ve alternatif çalışmalar yapmak ilk prensibim olmuştur.. Ankarada olmamama rağmet internet üzerinden bir çok çalışmalar yapcağımıza inanıyorum. Eğer sizede uygun olursa bu düşünce irtibata geçmek isterim, bunun için özel mesaj atabilirsiniz..

Teşekkürler, Müzikle kalın.. Sulh

çok güzel bir fikir.ben viyola,gitar ve piyano çalıyorum.piyanoda henüz sonat derecesinde çalamasamda.:D fakat bu tarz müzikleri yapıp nasıl değerlendirmeyi planlıyorsunuz?

Ben herhangi bir müzik aleti çalmıyorum ama söylüyorum ses aralığım geniş hawai ve yumuşak tonda veya yoğun bir tonda ses çıkartabiliyorum zaten beraber çalıp söylediğimiz arkadaş grubumda var :)

Ben nasıl yardımcı olabilirim bilemiyorum ama müzik benim hayatımda çok önemli ve bende iç dengem+şifa çalışmalarında müziği ve sesi kullanıyorum.En basiti notalarla kendi çakralarımı akor etmek gibi:)

Piyano+vokal benim yapabileceklerim,ne yazıkki ankaraya senede 2 defa falan geliyorum:(

Geri