Peki bunda hava ile mi aktifleştirmemiz gerekirAktifleştime?
Evet işimiz bitince element ile buluşturuz tılsımları. Tüm tılsımlar için geçerli zaten.
Aktifleştirmek ile neyi kast ettiğinizi bilmiyorum. Runelerde öyle bir şey yok. Çalıştırmak manasında söylüyorsanız. Runeler niyet ile çalışırPeki bunda hava ile mi aktifleştirmemiz gerekir
Sanırım gliflerle karıştırdım orada çalışması için bir elementle birleştiriyorduk fakat şurayı anlayamadım bazen glifleri sadece niyetle birleştirip sonuca vardığında yakıyoruz veya gömüyoruz vs. bazen de en başta niyetten sonra bir elementle birleştiriyoruz, acaba rune ve glif kombinasyonunda mı bu gibi farklılıklar oluyor bunu nasıl anlayacağız, yanıtlarınız için teşekkür ederim bu aradaAktifleştirmek ile neyi kast ettiğinizi bilmiyorum. Runelerde öyle bir şey yok. Çalıştırmak manasında söylüyorsanız. Runeler niyet ile çalışır

Bu konularda pek iyi değilim hocam şöyle anlatayım, Arakne glif ya da runelerle yapılan çalışmalarda niyetten sonra veya önce onun çalışabilmesi için ya yakıyoruz ya suya değdiriyoruz vs. bu kendi enerjimizin yanında o elementin enerjisini de ekliyor diye biliyorum, forumda Absolute Virtute üyesinin birçok skriptleri var sanırım bunlar bazı glifler ve runelerin kombinasyonu şeklinde oluyor, bunları çizip niyet edip ardından bazen bir elementle birleştiriyoruz bazen de sadece niyetten sonra yakıyoruz bazen de hiçbir şey yapmıyoruz sadece saklıyoruz, en nihayetinde ise başta yakmadıysak o zaman yakıyoruz ya da sadece öyle kalıyor. Forumda bunun gibi birçok örneğe denk geldim ama halen mantığını anlayamadım neye göre bunları yapıyoruz, bir de runelerde atıyorum bir çalışma yaparken algız runesinin gücüyle çalışıyor diye başlamak gerekmez mi bazı çalışmalarda yazıyor bazılarında ise salt niyet var, kafam çorba oldu biraz.Soruyu anlayamadım
Hocam o zaman şöyle sorayım runelerle çalışma yaparken runeyi çizdiğimiz kağıdın akıbeti ne oluyor ve çalışmadan çalışmaya değişiyor mu?Glifleri Runeleden ayırmak ile başlamak lazım önce. Rune kadim bir sistemdir. Benzerlikleri bile yok.
Direk rune ile ilgili sorunuz vs ise öyle cevap vereyim. Lütfen yazarken noktalama işaretlerine dikkat edin. Yalnızını okurken oldukça zorlandım. İnanılmaz uzun bir cümle. Doğru anlatıp anlamadığımdan emin değilim.
Kağıt ile çalışıyorsak genelde yakıyoruz.Hocam o zaman şöyle sorayım runelerle çalışma yaparken runeyi çizdiğimiz kağıdın akıbeti ne oluyor ve çalışmadan çalışmaya değişiyor mu?
Anladığım kadarıyla runelerin gerçekleştirilmesi gliflerden farklı.