Herkese merhaba
Bunu muska şeklinde evde buldum.
iki sayfa önlü arkalı yazılmış. Buraya yükleyebilmek için parça parça çektim
Ne olur söyler misiniz ne yazıyor. Ne için yapılmış bu muska
Ekli dosyayı görüntüle 2756Ekli dosyayı görüntüle 2757Ekli dosyayı görüntüle 2758Ekli dosyayı görüntüle 2760
Safran ile yazılmışa benziyor, harfleri de düzgün, hangi amaçla yapıldığını ancak tercüme eden birisi anlar, direkt yazıya bakıp negatif ve da pozitif amaçlı yapıldığını söylenmesini doğru bulmuyorum tercüme edilmeden.Herkese merhaba
Bunu muska şeklinde evde buldum.
iki sayfa önlü arkalı yazılmış. Buraya yükleyebilmek için parça parça çektim
Ne olur söyler misiniz ne yazıyor. Ne için yapılmış bu muska
Ekli dosyayı görüntüle 2756Ekli dosyayı görüntüle 2757Ekli dosyayı görüntüle 2758Ekli dosyayı görüntüle 2760
Anladım teşekkürlerSafran ile yazılmışa benziyor, harfleri de düzgün, hangi amaçla yapıldığını ancak tercüme eden birisi anlar, direkt yazıya bakıp negatif ve da pozitif amaçlı yapıldığını söylenmesini doğru bulmuyorum tercüme edilmeden.
Çok ama çok teşekkürlerBu pozitif bir çalışma ya kişi kendi yaptırmış ya da aileden biri.
Kişinin Bask yaşadığı sorunlar varmış.
talihsizlik gibi, şansızlık gibi
Yine bazı manevi sıkıntıları varmış.
Havas da manevi ( ruhsal ) sıkıntılar negatif varlıklardan kaynaklandığı için de onlara karşı koruma yapılmış.
Sadece Koruma dersem yanlış anlaşılır diye bu şekilde anlattım.
Yani amaç kişinin şifa bulması için olumsuz enerjilere karşı da korumasını hedeflemiştir.
Tam doğru yapıldı ise açıldığı için artık kullanılamaz.
Size nasıl ulaşabilirimBu pozitif bir çalışma ya kişi kendi yaptırmış ya da aileden biri.
Kişinin Bask yaşadığı sorunlar varmış.
talihsizlik gibi, şansızlık gibi
Yine bazı manevi sıkıntıları varmış.
Havas da manevi ( ruhsal ) sıkıntılar negatif varlıklardan kaynaklandığı için de onlara karşı koruma yapılmış.
Sadece Koruma dersem yanlış anlaşılır diye bu şekilde anlattım.
Yani amaç kişinin şifa bulması için olumsuz enerjilere karşı da korumasını hedeflemiştir.
Tam doğru yapıldı ise açıldığı için artık kullanılamaz.