"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muska

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Amele
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Amele

Kayıtlı Üye
Merhaba , konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yerdeyse kusura bakmayın....
Geçenlerde bir yakınım bana muska getiriceğini söylemişti , van'da çok derin bi hoca yapıyormuş herneyse işte sevinmiştim başta , sonra bu muska yerine içinde yazanlar geldi , inceleyim dedim(arapça bilmiyorum) , fakat bana gelen kağıt el yazısı değil bilgisayar çıktısıydı , sizce muska beni korur mu ? yani bazı yerlerde okumuştum el yazısı özel mürekkeplerle yazılması gerekirmiş ve birde ben muskayı her taktığımda 1 2 dakika kalbimde bi ağrı oluşuyor bu neyin nesi ? sorularıma cevap verirseniz sevinirim :)

Bilgisayar çıktısı olmaz, işlevsiz olur. Yani hiç bir etkisi olmaz.
Yakının, kazık yemiş benden söylemesi .

Yok hayır takan benim , benim için getirtti teşekkür ederim fakat bugün yaptığım davette yanımdaki bi kaç kişiyi rahatsız ettiler yani psikolojik , kasılan vucüdları falan ama bana bişey olmadı , bende pek güvenemedim ama sormak istedim yinede size...

Olabilir tabiki belki yazıcıda mürekkep vardır bilemem ama fikrinizi almak istedim

Özel mürekkebi ve işlemleri ile yazılmazsa asla olumlu birşey olmayacağı gibi ters etki almanız da olası.Bu nedenle,bilgisayar çıktısı olan o şeyi taşımamanızı öneririm..

Geri