"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muska bulduk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aslimcim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne olduğu konusunda yorumda bulunmayacağım. Ancak fotokopi olduğuna göre etkisiz bir şey olduğunu söyleyebilirim.

huzursuzluk , evlenemesin , hastalansin , ölüm gibi şer amaçli bir büyüdür , o kağitlari felak , nas okuyup yakip dişardaki bir toprağa gömmelisiniz , dikkatli olun

O kağitlara bakarken bile insana bir darlanma geliyor , cinniler böyle büyüler yüzünden musallat oluyorlar

huzursuzluk , evlenemesin , hastalansin , ölüm gibi şer amaçli bir büyüdür , o kağitlari felak , nas okuyup yakip dişardaki bir toprağa gömmelisiniz , dikkatli olun

Hangi belirtilere dayanarak bu amaçla yapıldığını söylüyorsunuz. Hangi dua ya da sureden bir bölüm gördünüz. Ya da hangi isim ne amaçla yazılmış bunu neye göre belirlediniz bunu bildirir misiniz lütfen. Çünkü sadece bir surenin bölümleri eklenmiş bir duaya benziyor baktığımızda.

Ayrıca bu tür çalışmalarda ateş toprak gibi elementle buluşturarak bir işlem yapmak aksine çalışma yapılmışsa bu çalışmayı besler. Resmen elementle buluşturmasını öneriyorsunuz. Verdiğiniz bilgilerin doğruluğundan emin olun lütfen.

Yule :) benim mesleğim değil bu konular ama meslek sirri deyip açiklama yapmamayi yercih ediyorum , her insan her türlü ilmi araştirmali öğrenmeli bedavadan icazet yok bende rizkimi böyle kazaniyorum , yanliş anlamayiniz Yule

Yule :) benim mesleğim değil bu konular ama meslek sirri deyip açiklama yapmamayi yercih ediyorum , her insan her türlü ilmi araştirmali öğrenmeli bedavadan icazet yok bende rizkimi böyle kazaniyorum , yanliş anlamayiniz Yule

Anlıyorum. Yanlış anlamadım zaten. Şaşırmadım sadece verdiğiniz cevaba. İlim ile ilgili gereken aratırma ve tecrübeye sahibim merak etmeyiniz. Sadece gördüğünüz yanlış yorumun açıklamasını beklemiştim. Bu çalışma bir ayetin bir bölümü sadece. Diğer kare içindeki çalışmada da yapılmak istenen amaca uygun olmasa da çalışmların hepsi hiçbir bir olumsuzluk içermemekte. Zaten fotokopi ile verilen bir çalışmanın herhangi bir tılsımsal değeri yoktur. Bir ilkokul öğrencisinin defteri ile aynı özelliktedir. İlim yolculuğunuzda başarılar dilerim. Yolunuz aydınlık olsun.

Sevgi ve Işıkla...

Bunun muska olabilmesi bence milyonda bi' ihtimal. Ayrıca olsa dahi fotokobi yani kartuş ile basılmış ve kartuşun bir majikal değeri yoktur havasda.
Kutlu forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri