Cmrnz
Kayıtlı Üye
İyi akşamlar arkadaşlar yazıp yazmamakta tereddüt edip sonunda yazmaya karar verdim. Ben ara ara bazı olaylar yaşıyorum , bazen düzeliyor birkaç ay sonra tekrar başlıyor önce hafif korkmaya başlıyorum gitgide şiddeti artıyor geceler kabusa dönüyor. Geçen yaz biri beni izliyor hissine kapıldım ilk başta sonra gece uykudan uyandığımda tavanda örümcek ağları gördüm hiç temizlenmemiş uZun süre girilmemiş bir yer gibi yada tek bir örümcek ağıyla yatağın üzerine kadar geliyor eşimi uyandırana kadar devam ediyor bunu görmem, bazen oda içerisinde anlamlandıramadığım çizgiler oluyordu zamanla yataktan çığlık atarak kaçmaya başladım neredeyse her gece çığlıkla uyanıp ağlıyordum bazen bu gördüklerim yüzünden bazen ne olduğunu bilmeden kendimi yatak odasının dışında buluyordum sonra bikaç hoca bulduk hepsi musallat dedi hocalar ne derece güvenilir bilemedim ama caresiz ne dedilerse yaptım okunmuş su içtim muska taktım hocaya gittiğimin gecesi en kötü gecemi yaşadım uyandım içeride hiçbi eşya görmedim eşimi göremedim çığlık çığlığa odadan kaçtım duvara çarptım şiddetle omuzum bir ay ağrıdı ve korkum birden ogün kesikmişti. 1 ay önce bir gece tekrar içime bi ürperti geldi bir gölge gördüm korkmadığım için gece oturabiliyordum hemen tv yi kapatıp koşarak eşimi uyandırdım uyudum o geceden sonra tekrar yavas yavas basladı bir rüya gördüm rüyamda evde sesler duyuyordum eşime gel bak diyorum eşim değil yanındaki arkadaşı geliyor şüphe edip balkondan bakıyorum aynı arkadaşı eşiöin yanında (rüyada) anlıyorum gelen başka birşey hemen besmele çekmeye çalışıyorum dilim dönmüyor karşımdaki gülümsüyor tekrar tekrar derken çekemiyorum , Ayetel Kürsiyi okumaya çalışıyorum üçüncü seferde okuyorum kayboluyor her gece böyle rüyalar görmeye başladım yanımda biri varmış gibi delirmek üzereyim dün gece oğlum kılığında gördüm rüyamda uykudan uyanıyoeum salondan ses geliyor içeri giriyorum oğlumu görüyorum (2.5 yaşında) eşime odasına bakalım o değiş diyoeum bi balıyprum odasında uyuyor oğlum diğer kişi gelip bacaklarıma yapışıyor felak suresini okuyorum uyanıyorum eşimi uyandırdım cok korktum yatak odasında çıtırtı geldi o sırada parkeye basışınca cıkan sesten eşim de duydu kusura bakmayın cok uzun oldu sinirlerim yıprandı ağlayarak yazıyprum eve gündüz bile artık tek girmiyoeum o evden tasınıcam nefret ettim evden kim hangi hocayı söylese gidiyoruM çözüm bulamadım hepsi musallat dedi bir değil bir ordu kadar diyorlar gitmezler kolay kolay diyen hoca bişe oldu en son konuş onlarla dedi hoca ben konusamam deliririm görsem duysam kesinlikle istemiyorum Allah yardımcım olsun dualarınızı eksik etmeyin
Bir rüyamı daha anlatatmamışım bikaçkişi beni yüz üstü yatırıp bıçakla sırtıma şekiller çiziyorlar seni tarikatımıza aldık diyorlar uyanıp eşimi uyandırmaya çalıştım ama uyanmadı yalvardım kalk korkuyorum diye basını cevirdi uykusu cok hafiftir herşeye kalkar normalde ama o gece uyandıramadım sabah kalfırmaya çalıştığımı anımsıyor ama kalkamadım söylediklerini hatırlamıyorum sadece uyandırdığını hatırlıyprum dedi
Bir rüyamı daha anlatatmamışım bikaçkişi beni yüz üstü yatırıp bıçakla sırtıma şekiller çiziyorlar seni tarikatımıza aldık diyorlar uyanıp eşimi uyandırmaya çalıştım ama uyanmadı yalvardım kalk korkuyorum diye basını cevirdi uykusu cok hafiftir herşeye kalkar normalde ama o gece uyandıramadım sabah kalfırmaya çalıştığımı anımsıyor ama kalkamadım söylediklerini hatırlamıyorum sadece uyandırdığını hatırlıyprum dedi