"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

mum falı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asagnak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gerçekten ilginçmiş lakin denemek cesaret ister.Ben aynalardan ve mumlardan korkuyorum artık nedenini de hiç bilmiyorum.Teşekkürler paylaşım için.

Mum falı son zamanlarda ünlendi sanırım iyice. Kafelerde de bakılıyor artık. Hatta geçen gün bir kafede gördüm 120 TL'ye bakıyorlardı. Çok garip karşılamıştım.

Dün mum yakmıştım mumdan kıvılcımların çıktığını farkettim ne olduğunu anlıyamadım .Bunu daha önce okusaymışım damlaların ne tarafta toplandğınada bakardım :D

ilk defa duydugumu söyliye bilirim mumla sevdiğini eritmeyi aşık etmeyi biliyorum ama falını duymadım yinede ilk fırsatta ddeniçem o kesin

her soruda mumu söndürüp tekrar mı yakmalıyız?

Bence zaten elinize bir mum alıp, her soru için yakıp söndürseniz dahi, birsürü soruyu aynı zamanda sormak, sizin içinize sinecek bir sonuç vermez. En iyisi sormak istediğiniz soruya iyice odaklanın, sessiz bir ortamda (daha üstte moderatör arkadaşımın da belirttiği gibi dolunay zamanı gece yapmanız daha iyi olacaktır) sorunuzu içinizden geçirirken mumunuzu yakın ve mumu izleyin. Cevabınızı alın ve içinizden teşekkür edin. Daha net cevap alacaksınızdır:)

Geri