"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mühür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oğuz-Han

Kayıtlı Üye
Bi evi veya bi odayı cinin şeytanın içeriye girememesi için nasıl mühürlerim? Bunun bi yolu varmıdır? Varsa en uygunu hangisidir? İnsanlarıda cin şeytan musallatına karşı mühürlemek oluyormu? Cevaplarınız için önceden teşekkür ederim.

Tılsımlar ve koruyucu ayetler işe yarayacaktır. Hz. Süleyman (a.s) ın yüzüğünden yapabilirsiniz. Konuyla ilgili detaylı bilgi verecek arkadaşlar gelecektir.

Süleymanın mührü için sitede başlık var zaten,hatta daha geçen hafta yine konusu açılmıştı;mührü Süleyman diye.
Sitede en çok korunma ve aşk uygulamaları var.Her inancın kendi başlığı altında tek tek inceleyerek içinize sineni seçin.

İsminden de görüldüğü gibi Sülüymanın mühürü süleymanndır bi başkasının mühürünün bi başkasını koruyacağına inanmıyorum ve bizim olmayan mührü kullanmamız doğru değil bana göre. Bu neim şahsi düşüncem. Dinimiz islam olduğu için bu konuda islami yöntemleri bilmek isterim. Dediğim hususta önceden konu açıldıysa lütfen linkini verebilirmisiniz? Çünki ben bulamadım.

İsminden de görüldüğü gibi Sülüymanın mühürü süleymanndır bi başkasının mühürünün bi başkasını koruyacağına inanmıyorum ve bizim olmayan mührü kullanmamız doğru değil bana göre. Bu neim şahsi düşüncem. Dinimiz islam olduğu için bu konuda islami yöntemleri bilmek isterim. Dediğim hususta önceden konu açıldıysa lütfen linkini verebilirmisiniz? Çünki ben bulamadım.

Sen nasıl başına inen bir kılıcı görüyorsan onlarda mühürü görünce öyle korkarlar bu koruma dır ama binevi korkutma işlemide görür.

islami yöntem olarak mühürlemekte havas ilminde vardır duada vardır Felak,nas,Ayet el kürsi duaları ile korunursunuz cevşen takarsınız cevşen okursunuz.

Araştırırsanız havas ilminde pek çok korunma vefki bulunur

İster ayetler istersede dualar çok yardımcı oluyor ama kesin çözüm olmuyor. Benim durumum biraz farklı yada bana öyle geliyor ama en azında alışılagelcekğin dışında. Zaten bu konuda benim hikayem diğe bi konu açtım orada anlatdım.

verdiğiniz linkte cinli evi cinden arındırmak için vefki tılsım diğe bi yazı var ama tılsımın kendisi yok yani koç derisi üzerine yazılacakmış ama ne yazılacak o yok.

Biraz önce sizin baska bir paylasiminizi okudum esiniz ve sizin durumunuzu yazmissiniz, o aktardiklariniza binayen size bir takim seyler söylemek isterim, özellikle esinizin durumundan dolayi.

Siz oda mekan mühürlemekle bu olaylari engelleyemezsiniz cünki esiniz her ortamda bir takim seyler yasabilen bir insan, belirli bir odada meydana gelmior yani zaten cin seytan bunlari mekanlrdan uzak tutamazsiniz bunun mumkun oldugunu savunsalarda bu mümkün degildir sevgili Oguzhan.
Ben kaabede , kaabenin karsinda gördüm, kaabeden daha fazla dua edilen bir mekanmi var ?

Sizin durumunuza bir sey demek istemiorum tam olarakda anlayamadim, fakat esiniz o kendisini korumak durumunda mekan korumakla olmuyor bunlar malesef muska vsa gibi seylerde cok zayif, cünki an gelir o esyadan ayrilabilir , sonra ne olacak ?

Söylemek istedigim sey su , esiniz kendisini koruma altina almak zorunda kendi varligini zihin maddi ve manevi yönü ile.
La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin bu cok kuvvetli bir duadir saadece bu tip sorunlar icin degil her sorun icin uygulanabilinir.
yada benim cokca bas vurdugum bir yöntem, elini acar dua eder gibi bütün kuvveleri ile inanc ve yardim talebi ile yani samimice fatiha+ ihlas Okur bunun enerjisini eline üfler ve elleri ile butun bedenini bir kere mes eder aklina geldikce yapmali bunu özellikle yatarken,bunu cocugunuzada uygulayin. yani kalkan yapar gibi ayaktan basa ellerini sürer. Bu durumu bir kalkan gibi düsünmesi gerekiyor sanki kendisini bir kürenin icine alir gibi, eger bunu güzelce yaparsa bu sifadir.

Kendi tecrübelerimden yola cikarak ancak size cevab vermek istiyorum, sizin esinizin durumu farkli ve tehlikeli onu caresizlikten bir hocaya falan götürmenizi tavsiye etmem, muska falan tavsiye etmem cünki bu tip ugraslar hem gecici Hemde olayi azdirabiliyor. Esinizin bizzat kendini korumasi gerektigine inaniyorum, dis etkenden gelmedi ona bunlar büyü vsa gibi kendiliginden olustu büyük ihtimal, ve bu yüzdende durumunun kolay olmadigini söylemek istiyorum.

Benzeri ve kat kat fazlasini ben kendim yasadim hic bir yerden yardim alamadim en sonunda kendimi kompile degistirdim dinimi fikrimi yasam tarzimi herseyimi ve bu sürec 20 yildan daha fazla sürdü.Ben hic bir seyden fayda göremedim ve size yasadiklarimi anlatsam büyük ihtimal inananda olmaz dehset seyler. emin olun oda mekan mühürlemek musak falan bunlar hic fayda etmiyor,kadinin kendi varligi ile alakali oldugunu düsünüyorum ama bununla beraber insallah öyle degildir diyede dua ediyorum... Allah sifa versin

Siz ne diye o su kabini koydunuzki evinize onu neden yapiorsunuz amaciniz ne ? Onu ordan kaldirin hic gerek yok böyle bir vakkada böyle aksionlara.

Merak ettim acaba esiniz yumusakbasli narin kirilgan sesiz latif sakin bir karekter mi?

Yorumunuz için teşekkür ederim. Aslında eşimin durumu cocukluktan beri böyle. Benimkide çocukluktan beri böyle. Sanki onun şifası bendeymiş gibi bi hal var ortada. Sanki kader bizi onu korumam teselli vermem yüreklendirmem için hayatlarımızı birleştirdi. O böyle durumlarda panik olur ben elimi başına koyar bi dua okurum hemen düzelir. Ben böyle şeylerden korkmam aksine üzerine giderim. Bazı kişiler cin görse bayılır ama ben aksine üzerine yürürüm. Suyu bi imam söylemişti koymamı çünki su olunca suyu içiyorlar eşime yakın gelmiyorlar. Benim yanımda zaten hiçbişey yapmıyorlar ona ben odada yokken işteyken oluyor bide gece o uyurken yanında olmadığım vakitlerde. Ama beraber olduğumuz zamanlarda yan odadan falan sesler geliyor evden. Veya radyodur televizyondur kendiliğinden yanıyor. Hata buna inanmayan akrabalarım vardı bikere gelip bizde kaldılar hepisi korkusundan sabah olmadan kaçtılar evden:-) Hatta bikeresinde eşim annesiyle uymuş yatak sirkelenmiş radyo yanmış annesi beni aradı gece 4 te durup gitdim. Yani aynı korku filimlerindeki gibi yaşıyoruz. Bide kabus görüyorsa uykudan uyandırmak için yarim saat uğraşıyorum öyle kolay uyanamıyor yani. Ben kendimi geçtim zaten eşim için endişeleniyorum. Evet eşim kırılgandır biraz çok kıskançtır bazen sakin bazende çokta sakin sayılmaz neşeli biridir aslında ama bu olaylar yıpratıyor. Sen yanımdayken o şeyler gidiyor yaklaşamıyor diyiyor bana hep.

Siz yaninizdayken kendisine gayriihtiyari sizinle kalkan yapiyor zaten, o güven unsuruna yaklasmaz onlar ama yinede ordadirlar, onlar kisinin korkusu ile beslenirler.
Onlar kendilerine secer kisinin durumu ile alakli bu.Allah yardimciniz olsun

Yunus Aleyhisselam'ın duası için ayrıca teşekkür ederim. Bildiğim ve söylediğim duadır. Yorumunuz ve alakanız içinde ayrıca teşekkür ederim.

Bi evi veya bi odayı cinin şeytanın içeriye girememesi için nasıl mühürlerim? Bunun bi yolu varmıdır? Varsa en uygunu hangisidir? İnsanlarıda cin şeytan musallatına karşı mühürlemek oluyormu? Cevaplarınız için önceden teşekkür ederim.
Yüksek sesle Bakara suresi okunan evde şeytan duramaz kaçar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri