Biraz önce sizin baska bir paylasiminizi okudum esiniz ve sizin durumunuzu yazmissiniz, o aktardiklariniza binayen size bir takim seyler söylemek isterim, özellikle esinizin durumundan dolayi.
Siz oda mekan mühürlemekle bu olaylari engelleyemezsiniz cünki esiniz her ortamda bir takim seyler yasabilen bir insan, belirli bir odada meydana gelmior yani zaten cin seytan bunlari mekanlrdan uzak tutamazsiniz bunun mumkun oldugunu savunsalarda bu mümkün degildir sevgili Oguzhan.
Ben kaabede , kaabenin karsinda gördüm, kaabeden daha fazla dua edilen bir mekanmi var ?
Sizin durumunuza bir sey demek istemiorum tam olarakda anlayamadim, fakat esiniz o kendisini korumak durumunda mekan korumakla olmuyor bunlar malesef muska vsa gibi seylerde cok zayif, cünki an gelir o esyadan ayrilabilir , sonra ne olacak ?
Söylemek istedigim sey su , esiniz kendisini koruma altina almak zorunda kendi varligini zihin maddi ve manevi yönü ile.
La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin bu cok kuvvetli bir duadir saadece bu tip sorunlar icin degil her sorun icin uygulanabilinir.
yada benim cokca bas vurdugum bir yöntem, elini acar dua eder gibi bütün kuvveleri ile inanc ve yardim talebi ile yani samimice fatiha+ ihlas Okur bunun enerjisini eline üfler ve elleri ile butun bedenini bir kere mes eder aklina geldikce yapmali bunu özellikle yatarken,bunu cocugunuzada uygulayin. yani kalkan yapar gibi ayaktan basa ellerini sürer. Bu durumu bir kalkan gibi düsünmesi gerekiyor sanki kendisini bir kürenin icine alir gibi, eger bunu güzelce yaparsa bu sifadir.
Kendi tecrübelerimden yola cikarak ancak size cevab vermek istiyorum, sizin esinizin durumu farkli ve tehlikeli onu caresizlikten bir hocaya falan götürmenizi tavsiye etmem, muska falan tavsiye etmem cünki bu tip ugraslar hem gecici Hemde olayi azdirabiliyor. Esinizin bizzat kendini korumasi gerektigine inaniyorum, dis etkenden gelmedi ona bunlar büyü vsa gibi kendiliginden olustu büyük ihtimal, ve bu yüzdende durumunun kolay olmadigini söylemek istiyorum.
Benzeri ve kat kat fazlasini ben kendim yasadim hic bir yerden yardim alamadim en sonunda kendimi kompile degistirdim dinimi fikrimi yasam tarzimi herseyimi ve bu sürec 20 yildan daha fazla sürdü.Ben hic bir seyden fayda göremedim ve size yasadiklarimi anlatsam büyük ihtimal inananda olmaz dehset seyler. emin olun oda mekan mühürlemek musak falan bunlar hic fayda etmiyor,kadinin kendi varligi ile alakali oldugunu düsünüyorum ama bununla beraber insallah öyle degildir diyede dua ediyorum... Allah sifa versin
Siz ne diye o su kabini koydunuzki evinize onu neden yapiorsunuz amaciniz ne ? Onu ordan kaldirin hic gerek yok böyle bir vakkada böyle aksionlara.
Merak ettim acaba esiniz yumusakbasli narin kirilgan sesiz latif sakin bir karekter mi?