"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mührü süleyman

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ruban
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ruban

Kayıtlı Üye
Aşağıdaki mühür eğer yüzüğe kazınır ve taşınırsa cinler itaat eder. Safran mürekkebiyle yazılır ve taşınır ise cinler uzaklaşır. Yazılıp suyunun içilmesi ve taşınması sara hastalığı olana şifa olur. Ayrıca davetlerde kullanılmasında büyük faydalar vardır

Ekli dosyayı görüntüle 5783

Admin notu: uygulama Süleyman mührü değildir. Hayır hatmi içerir. Davetlerde bir ilgisi yoktur. Şifa ve koruma amaçlı kullanılabilir. Orta merkeze kullanacak kişinin ismi bast edilerek yazılır.

kaynak havasur esrar

bu direk kadri tarikatının sitesi oldugu için bende kadri kolundan oldugum için biliyorum onlar eksik vefk vs vermiyorlar hepsi doru anca hadim edinme hususu tehlikeli oldugu için danışılması isteniyor bunu tecübe etmedim ama burdaki bir çok gunu tecübe etim çok tesirliler ve sadecce bir çogu başka yerlerde yok

bu mührü neye kazıdıgında önemli yada neye yazdıgın yüzük olurda kaliteli bir ritielede yazım saatlerinede uyulursa çok iyi olur özelikle gümüş

Ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum , Gümüş levha üzerine tanıdığım bir gümüşcüye yazdırdım . Etkisini gördünüz mü ? diye soracak olursanız Kötü cinlerden koruduğuna inanabilirsin.

O zaman şöyle diyorsunuz. Kötü diye tabir ettiğiniz cinler tarafından rahatsız ediliyordunuz bu yüzüğü kullanmaya başladıktan sonra bu durum son buldu ve sizi rahatsız edemediler. Doğru anlamış mıyım?

Bu tılsımın Süleyman mührü ile uzaktan yakından alakası yoktur. Bir mesajda Vefik denmiş , Vefik kesinlikle değildir. Davet için kullanılamaz. Ilk mesajın altına admin notu ekledim okuyunuz lütfen.

evet onun içinde eksik yok sitededeki uygulamalarda

Sözünü ettiğiniz sitenin içerik sağlayıcısı sözde Ali Hoca denilen kişi sahtekar olmakla birlikte sitedeki pek çok usül eksiltilmiş halde. Fatih dramandaki dergahta Şıh Ubeydullahın öğrencisi kendisi ama şıhın Ş si kadar bile arif değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri