"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhatabımız kim? Sorulara Cevap veren hangi bilinç düzeyi.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan safari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

safari

Kayıtlı Üye
Merhabalar
Sarkaçla 4 sene evvel tanıştım
Ruhsal ve fiziksel sarkaç, çok doğru tespitlerim oldu.
Beni aşan şeyler olduğundan bıraktım mecburen.

Zihnimi kurcalayan şu soruların cevabını alabilirsem tekrardan çalışmalara dönerim herhalde.

1.Fiziksel ve ruhsal diye ayrılır mı?
2.Soruyu sorduğumuz muhatap kim?
3.Cin parmağı var mı?
4.Üst benlik ne?
5.Gelecekle ilgili sorular sormak demek fal mıdır.
6.Gayb nedir? ALLAH (cc) arştadır doğrumu? Bilgi ALLAH DA saklıdır bu gaybdır. Peki sidrenin altında melekler deki bilgi gayb midir?
sizce.Peki Levhi mahfuz gayb mıdır. velhasıl
6.Bir çok sorunun cevabını bazen %90 bazen de tam aldım, FAKAT MUHATABIMIN KİM OLDUĞU SORUSU HEP CEVAPSIZ KALDI.YANİ SORULARIMI KİMDİ
CEVAPLAYAN

Eğer bu sorunun cevabı varsa bu BU BİLGİ EVRENSELDİR kullanılır faydalanılır.

Lütfen

Bilenler yardımcı olsunlar.

1. sorunuzu anlayamadım
2 Soruyu sorduğumuz muhatap yüksek benlik , ilahi rehber yada kozmik bilinç olarak adlandırabiliriz.
3 Cinin parmağı yok
4 Üst benlik yada yüksek benlik bizim evrenle iletişimimizi sağlayan gizli sesimiz daha da açarsak ilahi rehber bakış açılarına göre farklılık gösteriyor reenkarnasyona inanlar için biraz daha anlaşılır yani bu dünyaya gelen her reenkarnemizin yol göstericisi, asıl olan ben, her yaşantımızda alacağımız derslerimizde bize yol gösteren( tabi bunun farkında olanlar için) Her dersten sonra bir üst bilince sıçrayabilme ve yaratılma amacımıza ulaşmamıza yardımcı olan
5 Evet gelecek yada bilinmeyenle ilgili her varsayım fal yada kehanet kapsamına girer
6 Yaradan arş da değil her yerdedir Kaf suresi 16. ayet "Ben size şah damarınızdan bile yakınım" diyor

Allah ars'ta degildir demek Kuran'a ters bir cevabdir, keske biraz daha dikkat edilse.

Allah zati ile arstadir sevgili safari.
Taha5; Rahman olan Allah asra instiva etti.

Allah sifatlari (esmasi) ile heryerdedir.

Insan bir kahinattir 7 kat cennet ve 7 kat cehennem kendisinde mevcuttur ve insanda bir ars'da vardir. Bu insanin gönlüdür.
Allah arsa instiva etti ayeti, ben yere göge sigmam mumin kulumun gönlüne sigarim ve ben size sahdamarinuzdan daha yakinim ayetini aciklar.

syg..

Allah ars'ta degildir demek Kuran'a ters bir cevabdir, keske biraz daha dikkat edilse.

Allah zati ile arstadir sevgili safari.
Taha5; Rahman olan Allah asra instiva etti.

Allah sifatlari (esmasi) ile heryerdedir.

Insan bir kahinattir 7 kat cennet ve 7 kat cehennem kendisinde mevcuttur ve insanda bir ars'da vardir. Bu insanin gönlüdür.
Allah arsa instiva etti ayeti, ben yere göge sigmam mumin kulumun gönlüne sigarim ve ben size sahdamarinuzdan daha yakinim ayetini aciklar.

syg..

Sizin eleştrinizde kullandığınız söz " ters" ifadesinden ziyade "eksik anlatılmış" olmalıydı.Söylediğim ters değil eksik şu şekilde izah edebilirdim " Allah tek arş da değil her yerdedir"

Tek kelimesini eklemeyi unutmuşum.Yanlış anlaşılma olmaması adına uyardığınız için teşekkür ediyorum.Ama aslında "Ben size şah damarınızdan yakınım" cümlesi de nedemek istediğimi anlatmıştır.

Sizin eleştrinizde kullandığınız söz " ters" ifadesinden ziyade "eksik anlatılmış" olmalıydı.Söylediğim ters değil eksik şu şekilde izah edebilirdim " Allah tek arş da değil her yerdedir".

allah nasıl her yerde olabilir .? şimdi benim evimde yanımda mı. gökte ulaşmam gereken bir allah yok mu. ?

Selamlar bendekiben aklı selim ve la edri kardeş açıklamalarınızdan dolayı teşekkürler.

Tamam Rahman arşa istiva etti taha 5, Şah damarınızdan daha yakınım kaf 16.

Zati sıfatlar kendisine hastır, fakat subuti sıfatlar Misal semi ,kelam.basar ,aklı selim varlıklarada verilmiştir bunda hemfiriz değil mi? Allah her yerdedir söylemine katılmıyorum Yüce Allah arştadır herşeyi ilmiyle kuşatmıştır desek daha yerinde olur diye düşünüyorum.

Yüce Allah ın bir şeyi bilmesi için yanımızda olması gerekmez,Bize şah damarımızdan yakın olması demek ezeli ve ebedi ilmiyle herşeyi kuşatmıştır demek ,daha doğru olmazmı ?

bendeki ben kardeş meseleye şöyle bir göz atalım RAHMAN Arşa istiva etti.Muğayyebatı hamse (5 bilinmeyen)
1. Kıyametin ilmi
2. Yağmurun yağışı
3. Ceninin keyfiyeti
4. Kişinin yarın ne kazanacağı
5. Kişinin nerede öleceği
lokman 34

Yüce Allah 5 şeyi bilemesziniz diyor peki şöyle diyelim.Yeryüzünde vukû bulan ve sizin başınıza gelen herhangi bir musîbet yoktur ki, biz onu yaratmadan önce bir kitapta yazılmış olmasın! Şüphesiz bu, Allah’a göre kolaydır.” Hadid 22

Herşey bir kitapta mevcut yani levhi mahfuzda doğrumu,Kalem olacak şeyleri yazdı mürekkebi bile kurudu hâdis-i şerif”

de bunu destekliyor yani yüce Allah 5 şey benim ilmimdedir, yani arşdaki bende saklı, fakat haricindeki herşeyi korunan kitapta bitirdim demek istiyor olabilirmi ? Bir dostum dedi ki levhi mahfuzdan bilgi almaya hak kazanırsan yaratan da bu hakkı sana verirse neden olmasın , İşte sarkaç ne dir ? sorusunun cevabı bu olabilirmi ? Eyvallah bana yazın lütfen

1— Kıyametin ne zaman kopacağını, yani kopuş saatinin hangi ta****rihte meydana geleceğini,

2— Yağmurun -alâmetleri ortaya çıkmadan- takdîr edilen vaktini ve ne yere yağacağını,

3— Ana rahmindeki ceninin ne olduğunu,

4— Kimin yarın ne kazanacağını,

5— Kimin nerede öleceğini.. LOKMAN 31

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri