Muhabbet sevgi için (Yasin suresi-Ya vedud esmasi)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vildann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vildann

Banlı Kullanıcı
Bunu ben kendim denedim hiç bir yerden alıntı değil.sadece içimden geldiği gibi dua ettim.Sonuç çok şaşırtıcı mucize gibi.Neyse duaya geçelim.inşallah uygulayanlar faydasını görür banada dua eder.Önce abdest alıp yatsıdan sonra bir köşeye çekilip yasin suresi okumaya başlıyoruz.her mübin ayeti okununca 100 kere Ya vedud çekiyoruz.yasini bu şekilde okuyup bitiriyoruz. Bir ara eşimle kavgalıydık neredeyse ayrılacaktık.bu uygulamayı yaptım işe yaradı.eşim beni deli gibi sevmeye başladı.

Yazmayı unutmuşum bu işlem sadece aşk için değil bütün istekleriniz için yapılabilir.okuduktan sonra bir anda değişiyorsunuz.doğrusunu allah bilir.

Her mübinde 100 adet okunacak .ben öyle okuyorum belkide sayılarda bir sır vardır.istediğiniz herhangi bir yerde okuyabilirsiniz.herşeyşn başı inanç inançsız olmaz

Kibirli olmak değil niye kötü algıladın ki? İyi dilek benimki tekrar oku istersen. Duaya her zaman ihtiyacımız olduğunu biliyorum. Gecen sefer de onu yazmıştım zaten.

Konuyu açan üye yasaklı olduğu için sorunuza cevap veremez. Yazılan bilgiler genel geçer bir uygulamadır, belirli bir gün/sayı/saat belirlenmemiştir. Sevgi/muhabbet ile ilgili olduğu için Venüs günü olan cuma yapmanızı tavsiye edebilirim. İyi forumlar...

Sayın vildann vedud esması genellikle sevgi kazanmak için okunuyor.yasin suresi ile beraber okumak gerçekten güzel bir tertib olmuş teşekkürler paylaşımınız için.

Sayın üyeler yorum yazarken biraz düşünerek yazsanız olmazmı ?

Acaba yazacağım yorum '' BOŞ '' mu '' DOLU '' mu diye biraz düşünüp yazsanız ?

Mesajınız espri de olsa yersizdir. Yanlışımı düzeltmiş oluyorum.
benim mesajım espiri falan değildi biri yazmış Allah kimseyi eşinin kendisini sevmesi için dua edecek durumda bırakmasın. Diğeri oradan illa köşedemi okuyacağız biri de cevaben yok dama çık oku yazmış komik olanlar bunlar yani benim yorumum boş değil bu tür yorumlar beni güldürüyor :)))

Geri