arizona_34
Banlı Kullanıcı

kaynak usulül bast
Yaşı kaç bu kişinin? Bu huy neyle alakalıdır? Durum tam olarak nedir? Bunları yazmamışsınız.İyi günler.. Benim bir kız arkadaşım var ve evlilik yolunda ilerliyoruz ama bir sorun varki onun benim gözümde kötü bir huyu var ve bunu o da kabulleniyor her söylediğimde tamam bu huyumu düzelteceğim diyor lakin yine aynısını yapıyor.. sizlerden yardım istiyorum.. Şimdiden teşekkürler.
Size daha basit bir uygulama öneririm, babanızın yedigi içtigi herşeye 88 kere El Halim esmasını okuyarak üfleyeceksiniz, bir kagıt üzerine 88 kere yazılan El Halim esmasını aynı zamanda onun yastıgına koyabilir elbisesine dikebilirsiniz, ev içerisinde sürekli bu esmayı okumanız bunun tecelli enerjisini eve yayacaktır...benim babam maalesef dışarıya karşı çok yumuşak faat bizlere karşı cooook sertözellıkle annemle sureklı zıtlaşırlar..içki kumar çapkınlık gibi kötü huyları yok ama işte aşırı asabi ve fazla despot..sayın kontejyan verdiğiniz uygulama bizim durumumuzda işe yarar mı acaba?
Size daha basit bir uygulama öneririm, babanızın yedigi içtigi herşeye 88 kere El Halim esmasını okuyarak üfleyeceksiniz, bir kagıt üzerine 88 kere yazılan El Halim esmasını aynı zamanda onun yastıgına koyabilir elbisesine dikebilirsiniz, ev içerisinde sürekli bu esmayı okumanız bunun tecelli enerjisini eve yayacaktır...
Kişiyi Kötü Huylardan vazgeçirmenin bir başka etken yolu ise, misk ve safran ile cam bir kase içerisine 11 defa el Tevvap yazarak yagmur suyu ile aynı yazıyı tekrar silip ilgili kişiye içermektir.. Bu işlem 3 gün tekrarlanır, 4.gün temiz bir kagıt üzerine 100 defa El Tevvap El Kuddüs ve El Mümin yazarak kişinin elbisesine yada yastıgının altına iliştirmektir... selam ile
Paylaştıgım Majilerin %95i kendi öz uygulamalarımdır.. Elinizde Anahtarlar oldugu ve bazı altın kurallara vakıf oldugunuz müddetce uygulamaları kendiniz yapabilir geliştirebilirsiniz.. Hiç kimseye reçete şeklinde bilgi verilmedi Harut ve Marut uygulamaların esasını ögretti sonrasını kişiler ilimleri ile geliştirdi.. Bu ilmin ana kuralları, hani heryerde bu bir sır'dır denilen Sır cümlesinin Kinayesiz yalın halidir..bu büyülerii nereden öğreniyorsunuz kaynağı neresidir bu kadar detaylı şekilde anlatıldığı için merak ettim ??
Paylaştıgım Majilerin %95i kendi öz uygulamalarımdır.. Elinizde Anahtarlar oldugu ve bazı altın kurallara vakıf oldugunuz müddetce uygulamaları kendiniz yapabilir geliştirebilirsiniz.. Hiç kimseye reçete şeklinde bilgi verilmedi Harut ve Marut uygulamaların esasını ögretti sonrasını kişiler ilimleri ile geliştirdi.. Bu ilmin ana kuralları, hani heryerde bu bir sır'dır denilen Sır cümlesinin Kinayesiz yalın halidir..
Çok özel ve zamanla kazanılmış bilgi ve deneyimler toplulugudur..saygısızlık etmek istemem cevab için teşekkürler.Anahtar nedir ?