"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mucizevi üveys zikri ve faziletleri - denendi

üveysilik bildiğim kadarıyla kişiye özel bir haldir ve tarikat eğitim olmaksızın tasavvufta manevi yükseliş olur. Bunun şahsen bir zikirle veya özel çalışmayla elde edileceğini düşünmüyorum.
Üveysilik dışında faydası olabilir mi ? neden olmasın.

Saygılar..

Bir sorum olucak, bu zikir dünyevi isteklerimizi körertiyor mu? Dünya ve içindekiler artık bize önemsiz mi geliyor?
Mesela : Kadınlar, Para, Renkli hayat filan...
Elbet ki daha ilk günden bunun faydası oluyor. Tabi insan ilk başta kişi bunu bir kayıp ve acaba olarak görüyor. Kendisini enai olarak görebilir. Bu şeytanın oyunudur. Karı kız varken hayattın ne güzelken nereden çıktı şimdi bunlar diyor. Zaten en büyük savaşta burada başlıyor daha sonrasında bu savaşın galibi olursan ne kazandığını anlarsın.

Bu zikir iyi ben yapıyordum bıraktım. tekrar başlayacağım bir kaç yorum okudum şöyle bu zikir zararlımıdır falan diye. Arkadaşlar "La ilahe illallah" diyorsun. Salavat getiriyorsun Allah'ı anıyorsun bunun neresi zarar? Tamamen faydası var.

Şeriat geniş bir dairedir, tarik ehli olanlardan tarikatte olmayanlarda vardır, tarikat ise marifete götüren güvenli bir yoldur, hakikakat ise . dır yani özün özü...
Nasipten öteye de yol gitmez, sevmediğini dünyalığa boğar ismini andırmaz, yani sen sanırsın falan tarikatı ben istedim şu kapıya mürid oldum, hak seni istemezse kapısını dahi çalamazsın...benliğin ilk evreleridir ben zikre başladımlar, ben namaza başladımlar :) o yüzden Abdulkadir Geylani hz hep rızasını arayın, yani kendini Allaha sevdirme yolunu arayın der...

Ben bu zikire başlamayı düşünüyorum nedense içimde bu konuyu okuyunca bir huzur oluştu.Ama içimde bi şüphe var gündelik hayatım çok yoğun zikire başlarsam ve belli bir süre sonra bu zikir bana ağır gelirse ve zikiri bırakırsam bana bir zararı olur mu ? (Çarpılma , kısmetin,rızkın kesilmesi ve ya Allah (cc) gözünden düsmek , ve ya işimin gücümün rast gitmemesi gibi vs.??)

Kesinlikle öyle şeyler olmaz.ayrıca günde 15-20 dk bile surmuyor (en az miktarlar )yani son derece kolay ve güzel şeyler yaşanıyor.

Geri