"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

mücerrebatlarım.Özel Ama Cesaret İsteyen Bir Şey. WELLAHU A-LEM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

likable21

Banlı Kullanıcı
Ayetel kürsinin özel formülü... 1.gün-50 ayetel kürsi 3 defa da-vetini 2.gün-170 ayetel kürsi 7 defa da-vetini 3.gün 201 ayetel kürsi 11 defa da-vetini 4.gün 313 ayetel kürsi 21 defa da-vetini 5. Gün 50 ayetel kürsi 41 defa davetini 6.gün 170 ayetel kürsi 71 defa da-vetini 7.gün 313 ayetel kürsi 111 defa da-vetini oku sakın birşey söyleme her ne muradın varsa olur uzağı yakını görürsün.ruhaniler dostun olup bir çok hayırlara ulaşırsın....... önce [tecrübemize göre ] mavi küçük bir ışık gelir ışık ihlasına göre büyür ve sen bir teleskopa bakar gibi bakarsın [gözler hafif yumulmalı ta ki perdeler tam açılıncaya kadar ] konuşup ileri geri yerlerde anlatırsan veya yalan yanlış kulanırsan sana üç ay mühlet verilir [ bütün tertiplerim için geçerli ] kendini düzeltmezsen bir daha ulaşmıyabilirsin.selam ve dua ile

alıntı

Ayetel kürsi nin davetinide yazabilir misiniz ? Ya da forumda arattım bulamadım varsa linkini verir misiniz

Herkes de Işık gelmeyebilir daha farklı da olabilir böyle davetlerin tam olarak verilmemeli diye düşünüyorum .
Ayetel kursinin Hadimi Seyyid kendiyas hazretleridir . Bu hadim geldiğinde oda da güzel bir koku olur ve kötüye kullanmaman için söz ister kabul edersen taş yüzük veya bir ayet verir onu çağırman için .
Sevgiyle ...

ben bu dua yı hemen yapmak istiyorum lütfen bana ayrıntılı nasıl yapmam gerektiğini yazarmısınız hangi gün ve saat te başlamam gerek, davet nasıl bir dua ve başlarken nasıl bir niyette bulunmam lazım

Bilgilendirme için teşekkür ederim size.Fakat (vetini),(da-vetini),(davetini) bunlar şu anlamamı geliyor? >>>>> (7 ayet-el kürsi 3 defa da davetini ) Eğer davet anlamında söylediyseniz bize davetin nasıl okunduğunu da söyler misiniz...

Herkes de Işık gelmeyebilir daha farklı da olabilir böyle davetlerin tam olarak verilmemeli diye düşünüyorum .
Ayetel kursinin Hadimi Seyyid kendiyas hazretleridir . Bu hadim geldiğinde oda da güzel bir koku olur ve kötüye kullanmaman için söz ister kabul edersen taş yüzük veya bir ayet verir onu çağırman için .
Sevgiyle ...
.Davetini vermedim ki konuya hakim olmayan kişiler denemesin diye.selametle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri