"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

mp3 dosyasinda subliminal mesajin varligini nasil ogrenirim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AVP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AVP

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar ben internette bir suru I-DOSER mp3-eri buldum ama bunlarin icinde subliminal mesaj varmi diye kontrol etmek istiyorum nasil kontrol ederim sonradan pisman olmak istemem

Adobe Soundbooth programında açıp frekans değerlerini kontrol edin. Çok yüksek derecedeki frekanslar genelde sübliminal içeriklidir

Adobe Soundbooth programında açıp frekans değerlerini kontrol edin. Çok yüksek derecedeki frekanslar genelde sübliminal içeriklidir

Yukledigim mp3 ler I-DOSER oldugu icin onlarla karistirilma ihtimali varmi? yani I-DOSER de ola bilirmi subliminal mesaj yerine

Merhaba AVP; eskiden kısa bir süper ı-doser dinledim. Bazı tanıdıklarım vardı bu işlerde profesyonel olanlar. I-Doser in bedava mp3 lerinde (Quick Happy,Gates Of Hades) Subliminal mesaj olmadığı ortaya çıkarılmıştı,denenmişti.Ama Hands Of God gibi ücretli daha kaliteli doserlerde sübliminal mesajlar varmı bilinmiyor.

Merhaba AVP; eskiden kısa bir süper ı-doser dinledim. Bazı tanıdıklarım vardı bu işlerde profesyonel olanlar. I-Doser in bedava mp3 lerinde (Quick Happy,Gates Of Hades) Subliminal mesaj olmadığı ortaya çıkarılmıştı,denenmişti.Ama Hands Of God gibi ücretli daha kaliteli doserlerde sübliminal mesajlar varmı bilinmiyor.

Onu demiyorum hocam ben internette dev bir arsiv buldum (hepsi 1 arada) onlarin icinde subiminal mesaj ola bilirmi diye sormustum yani sonradan eklendimi onu kontrol etmek icin

o download un içinde yalnız ücretli i-doser dosyaları da var, biliyorum o tip download paketlerini bende de var bir tane, urum bu konuda uzman bildiğim kadarıyla ufak bir tüyo verebilir belki:beta1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri