B bahamut78 Kayıtlı Üye 2 Mar 2015 #1 Monoteist paganlar hakkında neler biliyorsunuz ?Monoteist paganlardan bahseden kaynaklar önerirmisiniz ? Şimdiden teşekkür ederim :hurray:
Monoteist paganlar hakkında neler biliyorsunuz ?Monoteist paganlardan bahseden kaynaklar önerirmisiniz ? Şimdiden teşekkür ederim :hurray:
A Ahubun Kayıtlı Üye 3 May 2015 #2 Dostum öncelikle monoteist paganizm diye birşey yoktur. Çünkü paganizm zaten çoktanrılı bir dindir. Sevgiler...
Dostum öncelikle monoteist paganizm diye birşey yoktur. Çünkü paganizm zaten çoktanrılı bir dindir. Sevgiler...
AronArcher Banlı Kullanıcı 3 May 2015 #3 Varsada ben hic duymadim.Paganlik cok tanrili bir dindir.Dediginiz muslumanim ama Zeus,Allah ve Horus a inaniyorum.
Varsada ben hic duymadim.Paganlik cok tanrili bir dindir.Dediginiz muslumanim ama Zeus,Allah ve Horus a inaniyorum.
URUMHAMATAHAYİL Yönetici 3 May 2015 #4 Paganizm tek bir din değil bir dinler topluluğudur. Bu topluluğun içinde monoteist yani tek bir yaratıcının varlığına inanan dinlerde vardır.
Paganizm tek bir din değil bir dinler topluluğudur. Bu topluluğun içinde monoteist yani tek bir yaratıcının varlığına inanan dinlerde vardır.