"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Misk Safran ve Gülsuyu karışımı ile yazarken ne tür kalem kullanıyorsunuz ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cem

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yukarıda da belirttiğim üzere misk,safran ve gülsuyu karışımı ile yazarken ne ile yazıyorsunuz? Bu karışımı çalkaladığınızda tortulu oluyor. Bunu suzdüğünüzde dolma kalem haznesine koyduğunuzda tıkanıyor. Cam divit aldım bunla da yazarken çok yorucu oluyor, siz nasıl yazıyorsunuz? Benim bilmediğim bir kalem çeşidi mi var varsa markasını belirtelim çok yoruluyorum ilgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,
Ben genelde kırtasiyelerdeki 3-4 TL civarınki uç pompalı dolmalı kalemlerden kullanıyorum. Tortulanmaması için belli bir süre sonra rengini veren mürekkebimizi süzmemiz, içerisindeki safranları vs çıkarmak gerek. Önceleri kesik uçlu divit kullanıyordum ama, damlatıp terkibimizi berbat ediyor.
Selam ve dua ile...

Merhaba,
Ben genelde kırtasiyelerdeki 3-4 TL civarınki uç pompalı dolmalı kalemlerden kullanıyorum. Tortulanmaması için belli bir süre sonra rengini veren mürekkebimizi süzmemiz, içerisindeki safranları vs çıkarmak gerek. Önceleri kesik uçlu divit kullanıyordum ama, damlatıp terkibimizi berbat ediyor.
Selam ve dua ile...

Evet en kullanılışlı olanı uç pompalı dolma kalemlerdir. Bu kalemle düzgünce ve kolaylıkla yazılabiliyor.

Geri