"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mısır Tarotu(Egyptian Tarot)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Doganay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Doganay

Kayıtlı Üye
Kart Sayısı:78
Sanatçı: Silvana Alasia

Bu deste klasik 78 kartlık modeli takip eder fakat çizimler antik Mısır yaşamından, dini ve kültüründen kareler içerir. Her kart siyah bir fonun üzerine yerleştirilmiş papirüsler gibi dizayn edilmiştir. Kartların 4 dildeki isimleri (İngilizce, Fransızca,Almanca ve İtalyanca) kartların üzerinde verilmiştir.

Galeri

http://img371.imageshack.us/gal.php?g=31254245.jpg
Kartların tümünü daha yakın görmek için yukarıdaki bağlantıyı kullanınız

Kaynak: Visual Tarot
Çeviri: Doğanay

egyptiangtcards.gif

Büyük hallerini de buldum
:lurk5::lurk5:

Bende bu kartlardan var ama kılavuz kitapçığını bulamıyorum.Tarot bakıyorum ama anlamlarının Rider'dan farklı olduğunu biliyorum.Bana bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı?
Bu kartları kullanmayı çok istiyorum.

Bende bu kartlardan var ama kılavuz kitapçığını bulamıyorum.Tarot bakıyorum ama anlamlarının Rider'dan farklı olduğunu biliyorum.Bana bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı?
Bu kartları kullanmayı çok istiyorum.

Rider-Waite'nin sembollerini kullanarak düzenlenmiş bir Tarot destesi buda.Anlamları hemen hemen aynı.Hem zaten kitapçıktan daha çok anlamlarını kendiniz çözmeye çalışın.

Bu desteyi kendim oluşturmak istiyorum. Desteye ait imajların tümünün büyük boyutllarını paylaşabilecek var mı acaba?

Geri