Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yanlış anlamayın ama bu olayı da parapsikolojiye bağlamanız cidden güldürüc.Bu olayın parapsikoloji ile alakası yoktur.Siz çağırmıyor olabilirsiniz farklı farklı sebepleri olabilir.
sosyalleşiniz. siz gidip gelin başkalarına onlarda size gelir diyalog halinde olduğunuz sürece neden gelmesinler.
birde metropolde yaşıyorsanız komşuluk ilişkileri yok olmuş durumda ondandır.
daha çok küçük şehirlerde köyde olur misafirlik kentlerde bu nerdeyse yok gibi gibi olmaya başladı.
Kendi sosyal yaşantınızı parapsikoloji ya da doğaüstü bir olaya bağlamanız gülünç.Bize değilde dostlarınıza "neden 3 yıldır gelmiyorsunuz?" sorusunu sorarsanız kesin bir sonuca ulaşırsınız.İyi forumlar.
sn. tai chi chuan haklı bu olayı parapsikolojiye bağlayamassınız insanlarla ortak şeyler yapın denize gidin pikniğe gidin olmadı ortak bir kişiye misafrilriğe gidin ki bu en önerdiğim şeydir ortak kişiye gittiğiniz zaman onlar geldi bizde gidelim deyip gelirler ha arkadaşınız eş dost yoksa ayrı konu kimsenin gelmesini bekleyemessiniz
Bana da gelmiyor ama ben çok memnunum hatta gelelim diyene dışarıda buluşalım diyorum, çünkü bana mı öyle geliyor ama biz Türklerde mi var bilmiyorum ama gelen bir türlü gitmek bilmiyor
Son yıllarda millet kendi derdine düştü malesef. Geçim derdi insanlara çalışmayı mecbur kılıyor. Yorgun geldiklerinde ise bir yerlere gidecek halleri kalmıyor ondandır.
misafirliğe gitmezsen kimse gelmez evine arkadaşım + fazla arkadaşın , akraban , eşin, dostun yoksa yaşadığın yerde gelmeyebilir.Ama diyorsun ki 3 yıldır kimse gelmiyor bir gariplik var.Arkadaşların dediği gibi sen git o zaman başkalarını ziyarete elbet onlarda gelirler. iyi forumlar.