"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mezara Gömülen Kağıt

hayati sorgulayan insan

Kayıtlı Üye
Merhaba. Bir arkadaşımın başından geçen olay için açıyorum bu başlığı. Babasının mezarında toprak azaldığı için toprak götürüyor çuvalla mezara. Toprağı eşeleyip toparlarken mezarda bu yazılı şeyi kapalı bir biçimde buluyor. İçinde ne yazdığına dair bilgisi olan var mı?

ukbes6kt.jpg

İbranice harflere baktım. Resmi siyah beyaz yapıp yazıların üstünden geçtim telefonda. Google lens ile tarattım kelimeleri. Ya Allah, ya Muhammed, ali, sihirli ritüel öğrenildi gibi anlamlar çıkaran kelimeler var. İbranice bilen varsa düzgün çevirirler belki.

Merhaba. Bir arkadaşımın başından geçen olay için açıyorum bu başlığı. Babasının mezarında toprak azaldığı için toprak götürüyor çuvalla mezara. Toprağı eşeleyip toparlarken mezarda bu yazılı şeyi kapalı bir biçimde buluyor. İçinde ne yazdığına dair bilgisi olan var mı?

Babaniızla ilgili değildir, birisi mezara gömülen bir büyü yapmaya çalışmış ve babanızın mezarını seçmiş bu iş için bence. Telaşlanmayın yani.

Farklı inançlardan dindar insanların isimleri yazıyor ve birbirinden bağımsız kelime ve cümleler var. Kutsanmış hafızanın, daha fazla üzüntü bilmeyeceksin, bir de biri öldüğünde söylenen bir şey var. Ya kağıt yarım bulunmuş ya da biri bir şeyler yaptım zannederken dolandırılmış zannımca.

Farklı inançlardan dindar insanların isimleri yazıyor ve birbirinden bağımsız kelime ve cümleler var. Kutsanmış hafızanın, daha fazla üzüntü bilmeyeceksin, bir de biri öldüğünde söylenen bir şey var. Ya kağıt yarım bulunmuş ya da biri bir şeyler yaptım zannederken dolandırılmış zannımca.
İşte bilmediğiniz dilde büyü sözleri okuma ve yazma yapmanızı bu yüzden söylüyorum.

Bir de mezarlıkta büyü malzemesi bulursanız, çıplak elle dokunmayın arkadaşlar. Hatta nerede bulursanız bulun, dokunmayın.

Geri