Tunatüm Han
Kayıtlı Üye
Merhaba Gizlimabet üyeleri,
ciddi bir ilişkim vardı, ve ailesi bize karşı oldugu için, sevdiğim adamla bana büyü yapılmış. Nede yapsam kime baş vursam biz cözeriz ve sevdiğin adamla kavuşursunuz dediler. Tmm dedim ve her defasında büyü bozduk dediler ama ne gelen var ne giden
.
Kac kez kandırıldım.
Calışmalar rahmani çalışmalarmış.
Yine birinle tanıştım ve o kadının bana söylediği, bakıldıgında evet sizin kaderiniz bir ama ailesi büyüden vazgecmiyo, ve büyüyü yapan şahısta cok güclü biri dedi.
Ben büyüyü bozarım geride getirim ama benim korkularım oldugu için bir türlü içim rahat değil.
Burdaki abilerden ve ablalardan yardım istiyorum.
Yardımınıza ihtiyacım var..
Bu sefer yayınlarsanız sevinirim..
Bu konuyla alakalı bilgili kişiler fikrini söylerse cok mutlu olurum.
ciddi bir ilişkim vardı, ve ailesi bize karşı oldugu için, sevdiğim adamla bana büyü yapılmış. Nede yapsam kime baş vursam biz cözeriz ve sevdiğin adamla kavuşursunuz dediler. Tmm dedim ve her defasında büyü bozduk dediler ama ne gelen var ne giden

Kac kez kandırıldım.
Calışmalar rahmani çalışmalarmış.
Yine birinle tanıştım ve o kadının bana söylediği, bakıldıgında evet sizin kaderiniz bir ama ailesi büyüden vazgecmiyo, ve büyüyü yapan şahısta cok güclü biri dedi.
Ben büyüyü bozarım geride getirim ama benim korkularım oldugu için bir türlü içim rahat değil.
Burdaki abilerden ve ablalardan yardım istiyorum.
Yardımınıza ihtiyacım var..
Bu sefer yayınlarsanız sevinirim..
Bu konuyla alakalı bilgili kişiler fikrini söylerse cok mutlu olurum.