"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Meslek ZAMANI Geldi SİZCE ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dreamx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dreamx

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar şöyle istediğim meslek seçmek istiyorum. Daha farklı olmasını istiyorum. Mesela şöyle
telekinezi, levitasyon, telepati, doğa üstü olaylar, biokinesis vb. Şöyle işlerle ilgilenenn bir meselek var mı arkadaşlar? O mesleği seçmem lazım. Ya da bu konulara benzer bir meslek var mıdır arkadaşlar lütfen yardım.

Yönetici notu: Büyük harf ile değil forumda küçük harf ile paylaşımda bulununuz!

Türkiyede böyle bir meslek yok. Ancak kendini yetiştirirsen, bu konuda ders verebilir, ve ya kitap yazabilirsin. Fakat şunu da gözönünde bulundurmak lazım, türk insanı seni doğru anlamaz. Ve ya Amerikaya yaşamaya gideceksin, orada FBI da çalışan bu tarz yetenekleri olan insanlar var. Beyaz Saray da her yıl 2 milyon dolar bütçe ayırır :D

Fakat bu meslek olması için yetenek şart.
Yetenek varsa, gösteri yapabilirsin. Ama şarlatan damgasını da yersin.

Türkiye'de iş yapamazsın ve gerçekten para kazanaman çok zor olur. Meslek edin; hobi olarak yap derim ben. Amerika bu tarz kişileri gerçekten alıyor yetilerin varsa. Hatta bir ara toplama yapıyordu diye biliyorum.

Yönetici notu: Nokta işaretinden sonra boşluk olması gerekliliği imla kuralıdır ki bu kurala uyulmalıdır.

Özet geçersem Türkiye'de böyle bir şey yapmam zor. İş yurt dışına çıkmak ile olur. Peki diyelim yurt dışına çıktım. Yurt dışında öğretilecek ders ders mi var böyle? Okul gibi mi mesela öğretiyorlar; yoksa başka şekilde mi?

Yönetici notu: Gmpp'de imla kuralları önemlidir. İmla kurallarına uyma zorunludur. Cümleye büyük harfle başlama, nokta ile sonlandırma, özel isimlerde ayraç kullanma gibi.

Geri