merlinx
Kayıtlı Üye
Konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum yanlışsa özür dilerim. Pek sık rüya görmem yani hatırlamam rüyalarımı fakat bu sabah uyandığımda çok iyi hatırlıyordum ve merak ettiğim ve unutmamak istediğim için not aldım lütfen yorumlayın anlatıyorum: Yanımda yaşlı diyebileceğimiz kişiler var bunlar tıpkı bilge insanlara benziyorlar beni ve 6-7 kişiyi daha sizi eğiteceğiz diye bir yere götürüyorlar evimin yolu üzerinde gizli bir kapı gibi biryerden geçiyoruz ve ağaçlık, yemyeşil biryere geliyoruz daha sonrasını pek hatırlamıyorum ve elimde bir tavşan var ve ben hala o götürdükleri yerdeyim yanımdada yine o bilge insanlar var. Tavşanda sanki bayıltıcı bir koku var yerlerde çalı diplerinde yatan ayılara uzatıp onu koklatmamı söylüyorlar bende yatan ayılara koklatıyorum bayılıyorlar galiba . öyle birkaç tane ayı bayılttığımı hatırlıyorum ve çalı dibinde bir ayı daha bulduk onada aynısını yapmamı söylediler fakat uzattığımda ayı bayılmadı ve bir terslik mi var falan diye sorarken uyandım. Rüyam budur. Biraz karışık ama bir türlü anlıyamadım ne olduğunu. Lütfen yorumlayınız çok merak ettim. Ve birde şu var bu şekilde olmasada birkaç kez daha tavşan gördüğümü hatırlıyorum rüyamda.