dreamwave
Kayıtlı Üye

Arkadaşlar,yukarıdaki resimler bir çogunuzun bildiği gibi THE ADVENTURES OF MERLIN dizisinden kareler.
Ben hiç bir dizi için,o diziye yetişebilmek için arabamla 150,160 hız yaptığımı bilmem.Bu diziyi gercekten çok seviyorum.
Diziyi izlerken aklıma geldi merak ettim.Lütfen bunu da cahilliğime verin.Bu sitede bulunmamın sebebi sizler gibi tecrübelerimi paylaşmak değil.Zaten tecrübem falan da yok.Sadece merak.İlginç gelmesi.
Dizide Merlin bir durum anında ,ya da bir tehlike anında sihirli sözcükler söyleyip o tehlıkeden kurtulabılıyor.Ne bileyim düşman gelirken hemen onlara bakarak büyülü kelimeler söyleyip tavanı üstlerine göçertebiliyor.Sihirli sözcüklerle anında ateş yakabiliyor.Daha bunlar gibi bir sürü şey.
Sorum şu:Burada ki büyüleri okuduğumda genelde hazırlık gerekip belli bir zaman diliminde hazırlıklar yapılıp büyü yapılıyor.
Gerçektende böyle büyülü sözcükler var mıdır?Anında etkiye tepki verebilecegimiz büyülü kelimeler ya da bunun gibi şeyler.
Yoksa bu tarz şeyler güçlü bir hayal ürünü mü?yani yalan mı?Ya da imkansız mı?Ya da imkanı var mı?