"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

merhabalar ve iyi seneler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan melaskk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

melaskk

Kayıtlı Üye
Siteye yeni uye oldum ve her konuyu tek tek okuyorum hic dinlenmeden..Gercekten cok ilginc seyler okudum ve sasirdim.Bende iki sey sormak istiyorum aslinda.Nisanlimla beraberken bir ruya gordum.ruyamda tanimadigim bir insan bana yardim etmesi gerektigini soyleyen bir mektup yazmisti.Ustumde 79 tane buyu oldugunu ve birinin mutlaka beni oldureceginiz yazmisti.Ben ruyamda bu adami buluyorum.evine gidiyorum once kalabalik oldugunu ve alamayacagini soyleuyor.Sonra ben bana mektup yazmistiniz deyince beni hemen iceri aldi.ustu toprakli iki tahta kasik vardir.bunlari senin icin mezardan cikardim dedi.Ustundeki buyulerden 78 tanesini bozabilirim ancak 1 tanesi seni oldurecek dedi.
uyandim tabi korktum cunku bugune kadar ruyamda ne gorduysem mutlaka olmustur..Zaten sonrasinda dugun arefesi nisanlim beni aldatti ayrildik.
Aslinda olacak bir sey icin mutlaka 2-3 gun onceden ruya gorurum.cok sevdigim birisinin uzuntusunu hissederim.Aradigimda mutlaka bisey olmustur.
Bunadn 2-3 sene oncede annem rahatsizlaninca yerine oruc tuttum 7gun Ona niyet ederek.7.gunun sonunda sabah elime kina yakilmisti..
Birde evimizin bahcesine kesilmis koyun kafasi biraktirlar.ustumde bir sey olup olmadigini yada hislerimin gucunu nasil anlarim acaba?bu konuda tecrubeli olan arkadaslar bana cevap verirlerse cok memnun olurum.
Hatta profosyonel arkadaslardan yardim almak isterim..
Simdiden tesekkur ederim.
Hayirli aksamlar

Geri