Bonnie
Kayıtlı Üye
Kısa bir süre önce rüyamda hacannemi gördüm.Rüyamda bir apartmanın bodrum katına gidiyorum bodrumda bir daire girişinde kapının üstünde arapça birşeyler yazıyor içeri giriyorum içeride de her odanın girişinde arapça yazılar var çoğu odada taş lahitler var kimileri içinde kimileri üstünde üstünde yatanların cesetleri çürümüş yeşil bi renk almış sonra ilerliyorum ve sonda tecrit edilmiş bi oda görüyorum içeri giriyorum orada lahitler çürümüş insanlar yok hacannem ve 30 lu yaşlarda bi kadın var ben içeri girdiğimde ikiside uyuyodu sonra hacannem uyandı yanıma geldi cam kenarına oturttu beni nerdesin neden 52 me gelmedin dedi çok şaşırdım anlam veremedim yatağıma çok güneş geliyor uyuyamıyorum dedi sonra öbür kadın uyandı ve bana gülümsedi hacannem onunla konuşma o kendini öldürmüş dedi sonra dışarı çıktım bahçede üzümler vardı onlardan yedim sonrasında uyandım.
Rüyamı büyüklerime anlattım kimse anlam veremedi yardımcı olursanız çok sevinirim.İyi günler.
Rüyamı büyüklerime anlattım kimse anlam veremedi yardımcı olursanız çok sevinirim.İyi günler.